Segítség. Elbasztam a gépemen valamit win 10 en, és full belassult, mindenfele kinai appokat telepitett. Hogyan uzhetnem ki a virust?
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 20:04
1/2 anonim válasza:
Annyira kíváncsi vagyok ilyenkor, hogy mi lett letöltve, elfuttatva, mire lett rákattintva, mert csak úgy a Windows 10-ben való állítgatás miatt nem kerül fel KÍNAI APPLIKÁCIÓ.
[link] junkwareremovaltool/
Ezt a kettőt szedd le, telepítsd, futtasd.
Vírusirtó van-e telepítve? Ha nincs, akkor Avast Free-t szedd le, telepítsd, futtasd. Fizetőst nem fogsz most venni, letorrentezni meg Isten ments. Van más ingyenes is, de ezt felteszed és élvezed, nem kell még regisztrálni meg nem tudom mit csinálni.
Egy Avast Free + Malwarebytes kombónak meg kell fognia a vírusokat, malware spyware cuccokat.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi avast epp fut :D
2017. márc. 30. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!