Win 7-es gépről újraindításkor miért tűnik el minden telepített program és letöltött fájl?
Figyelt kérdés
Munkahelyi gép, minden bekapcsoláskor, újraindításkor fel kell rá telepíteni a chrome-ot. Mintha egy frissen telepített üres gép lenne. Gondolom, hogy üzembe helyezéskor állították be így, de nem valami kényelmes így kezdeni minden napot.2016. nov. 4. 17:54
1/7 Dongaben válasza:
Munkahelyi gépre a legritkább esetben engednek bármit is telepíteni a felhasználónak. A vállalati rendszergazda tudna abban segíteni, hogy a Chrome a gépen maradjon.
2/7 anonim válasza:
Használj portable változatot, azt nem kell telepíteni, már persze ha az usb nincs letiltva.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Nekem is a rendszergazda volt az első gondolatom, de mivel ez nem egy hatalmas céges géppark állandó rendszerfelügyelettel, érdekelne, hogy milyen beállítás ez, hol található? Hátha én is meg tudnám oldani, vagy esetleg úgy beállítani a feltelepített chrome-ot, hogy maradjon a rendszer része.
2016. nov. 4. 19:53
4/7 anonim válasza:
Ez jogosultsági kérdés, vagyis csak úgy lehetne rá feltelepíteni, ha a rendszergazda belépne a szerverre és úgy telepítené. Kliens gépre nem tudsz telepíteni.
5/7 anonim válasza:
Bocs, a rendszergazda a saját jelszavával lép be a szerverre, így tudna telepíteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Ettől függetlenül minden alkalommal fel tudjuk telepíteni a chrome-ot meg a nyomtatót is, csak ugye másnapra vagy egy újraindításkor el is tűnik. Egyébként azóta megkérdeztem, nincs rendszergazda, egyszerűen csak hozták a gépeket, beállították őket aztán azóta se nézett feléjük senki. Évek óta. Úgyhogy nyugodtan kotorászhatok benne, csak maradjon használható :D Azért azt még kiderítem, hogy van-e szerver. Köszi a válaszokat, hasznosak nagyon! :)
2016. nov. 6. 09:44
7/7 anonim válasza:
Szerver valahol van, nem biztos, hogy abban az épületben, ahol dolgozol. Ha az megvan és hozzá a password is, akkor arra telepíthetsz Chrome-t. Így nem fog eltűnni a kliensgépről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!