Hogy lehet letörölni az avast5öt?
Figyelt kérdés
elejárt az avast 4em és az 5öt felraktam véletlen és nemtudom leszedni mit tegyek? mer tnem elég hogy rossz de nem is lehet uninstallni de miért nem????????? program telepitéses sz.arba sincs benne se mapájába se sehol nem találtam
????????????????????????????????????????????????????????
2010. máj. 12. 12:35
1/5 anonim válasza:
Baloldalt van egy exe fáj töltsd le, futtasd csökkentett módban.
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves 13:10 próbáltam megnyitni amikor letöltöte de ezt írta
: [link] és ha van msn skyped meg adhatnád mert így rossz üzengetni ha segítenél meg csinálni örülnék neki utána le is törölhetsz ha akarsz kérlek üdv Szindy
2010. máj. 12. 13:21
3/5 anonim válasza:
Törlés előtt ki kéne kapcsolni az Avast-t.
4/5 anonim válasza:
Csökkentett módban inditsd a windows-t, és úgy futtasd.Ha fut az avast nem tudod törölni.
5/5 anonim válasza:
Hát jah! Ha megnézted volna az avast.com-ot ott le is van írva hogy csökkentett mód kell hozzá... Néha olvasni is kéne nemcsak kapkolódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!