Beállítotam véletlen valamit és nem találom sehol a beállításoknál, hogy mit kéne tennem a sony-s mobilomon. Hogy állítsam vissza? (több lent)
Ezek többsége általában kamu, csak a pénzed lehúzására mennek. Ne akarj belemenni ebbe. Még így sem kizárt, hogy a beállításod ellenére küldeni fogja az SMS-eket, amiket max. majd egy emelt díjas, nagyon drága válasz SMS-sel tudsz lemondani, ha nem akarod, hogy az agyadra menjenek.
A Menza-féle IQ tesztnek legalább van valamiféle alapja. Meg egy ingyenes próbatesztje is.
Az ilyeneket messzire kerüld!
Ha nagy mázlid van, akkor csak egyszeri díjat vonna le.
Ha peched van, valamilyen előfizetést kapnál ami heti 4-5 2000 Ft -os SMS -t küld neked,
azaz havi szinten akár 40-50 ezerel terhelheti a számlád, főleg ha előfizetéses vagy.
Pontosan a legjobb dolgot tetted. Letiltottad az ilyen baromságokat.
Az ilyen mindenhol reklámozott online IQ tesztek kivétel nélkül kamu baromságok, csak a lehúzás miatt csinálják, aztán kiad neked egy hasraütés szerű értéket (persze jó magasat, hogy hízzon a májad).
Ha komolyan kíváncsi vagy az IQ értékedre, akkor írj Mensa tesztet, az hivatalos és megbízható. Bár ha az ilyen kamu cuccoknak bedőlsz, kizárt, hogy elérd a 130-at, ami a Mensa tagsághoz kell. :D
#4: "kizárt, hogy elérd a 130-at, ami a Mensa tagsághoz kell"
Nem olyan nehéz az, mármint a 130, de szerintem magasabb a küszöb.
Egyszer töltöttem ki kíváncsiságból, és jóval fölé mentem. :-)
Uhh... meglátszik, hogy tompa vagyok a hajnali kelés miatt.
Volt oylan amin majd 1 percet kellet gondolkodnom. :-|
De legalább 100% -os, mindet sikerült megcsinálnom, legalábbis ha nem nyomtam mellé, láttam a logikáját. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!