1 hónapja vettem egy dps dream 7 tabletot. A beállításoknál véletlen rányomtam a másodlagos képernyőre és sehogy nem tudom visszahozni. Csak fekete képernyö világít. Még "reset" gombbal se jött vissza. Ilyenkor mit kell csinálni?
Kellene egy factory reset, mivel ebből másképp nem vergődsz ki, de ezzel sajnos ugrik minden adat, amit eddig tároltál a készüléken.
Kapcsold ki a tabletet, majd nyomd le a bekapcsoló gombot és a hangerő le gombot egyidejűleg, s tartsd nyomva, míg be nem kapcsol a készülék. Ekkor elengedheted. (Fontos, hogy néha a két gomb fel van cserélve, szóval ha a hangerő le gombbal nem megy, akkor próbálkozz a hangerő fel gombbal is!)
Egy kis idő múlva betölt a Recovery menu, itt az érintés nem működik, a menüben a hangerő gombokkal tudsz navigálni. Menj a Factory reset menüpontra, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot, ekkor még kér egy visszaigazolást (Biztos? Igen!). A gyári beállítások lesznek visszaállítva, a tablet kikapcsol magától, bekapcsolni lehet, hogy neked kell majd.
Segítséget kérnék.
Szüleim használták a Dps 7 tabletet. A gépet megfertőzte valami, szexes hirdetések, képek jöttek be.
Megcsináltam a factory resetet, de nem sikerült előre jutni.
Van egy program "Adultvideos" ezt nem lehet letörölni, hiába formatálás, hiába állítom vissza a gyári beállításokat.
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!