Kaptam egy csodálatos fekete trikót, de csak fehér melltartóm van. Nagy gáz, ha véletlen kivillan a fehér pánt?
nem túl elegáns, bár manapság mindenféle szín kilóg, de ez nem azt jelenti, hogy jól mutat...
még a fehér elmenne, csak ha nem hófehér, hanem meg van szürkülve, akkor duplagáz
a kivillant úgy értem, hogy ráigazgatom a trikó pántját a melltartóéra és lehet, hogy napközben véletlen kilátszik, amíg észre nem veszem és meg nem igazítom
(a baj az, hogy a trikópántok kb a vállamnál mennke, a melltartóé, meg a vállam és a nyakam közt félúton)
Nem gáz!
Kínaikban olcsón találsz esetleg melltartót. De a H&M-ben is jó áron vannak.
Csak szilkonpántot ne!
Amúgy vegyél már egy fekete melltartót, sokkal praltikusabb, sok cuccal megy, nem gáz, ha kilátszik kicsit, nem koszolódik olyan hamar(Én a fehéret csak egyszer tudom felvenni, aztán már látszik rajta, hogy nem olya tiszta. Feketét simán felveszem 4-5ször is, ha nincs nagyon meleg és enm izzadok bele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!