Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Felugró ablakok okának törlése?

Felugró ablakok okának törlése?

Figyelt kérdés
Pár hónapa sajnos bejött egy olyan "vírus" ami folyton reklámoldalakat dobál fel. Láttam jó pár módszert itt és máshol amivel el lehet tűntetni és a Malwarebytest is többször lefuttattam talált is programokat amiket törölt és azóta kevesebb van ilyenből, de sajnos nem szűnt meg kb fél-egy óránként állandóan feldob egy ablakot a program meg már azt jelzi tiszta a gép. Különböző reklámok vannak az utazástól elkezdve a filmeken át a pénisznövelésig minden. Már újratelepítettem a Chrome-ot is többször, letiltottam a bővítményeket az előugró ablakokat, de semmi. Mit lehetne tenni ez ellen? Előre is köszönöm.

2017. febr. 2. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
windows újratelepítés
2017. febr. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!