Facebook - kikapcsoltam a jelszó visszaállító értesítést így nem kapok üzenetet, hogy tehetem vissza?
Nemrégiben valaki nagyon be akart jutni a fiókomba és rengeteg üzenet jött, ez a jelszóvisszaállító mail.
Ma is volt rá kísérlet de nem kaptam már ilyen levelet csak sms-t.
Ha én akarok jelszót cserélni nem fogok tudni többet? Mert nem találom már ezt a beállítást :(
Amikor bejelentettem hogy nem én kértem új jelszót, rámentem arra hogy nem kérek értesítést ilyenekről, akkora idióta vagyok...
Visszamentem oda, de már nem dobta fel ezt a lehetőséget.
Amikor jöttek ezek a levelek, rámentem arra, hogy "haladéktalanul tudasd velünk", tehát bejelentettem hogy nem én kértem új jelszót, akkor jött fel ilyen lehetőség, hogy értesítések kikapcsolása. Én idióta meg rányomtam, és most nem tudom hogy fogok-e tudni még valaha jelszót változtatni, kapok-e egyáltalán bármilyen mailt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!