Arpipsr kérdése:
Van egy p2p wifis ip kamerám, melyet szeretnék távoli gépről, esetleg okostelóról eléni. Miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Ip címe: 192.168.1.104,8200 port, ddns: partydance. Ddns. Net Tp link forwarding virtual server service port: 80, ip ua. Böngészőbe ipcím műxik helyi hálózaton. Távoli elérésnél: Login failed the service did not respond to the control request in a Timely Fashion. Mobilról helyi hálózaton sem megy az elérés, SmartHD p2p progival connect server failed Teamviewer is megoldható Hol lehet a hiba?2017. jan. 13. 20:24
11/14 anonim válasza:
A portokra rá tudsz keresni mi micsoda pl: [link] A 80-as az ami a távoli eléréshez kell! Van E-mail port is azt hiszem. eléggé furcsállom hogy senki nem írt szinte ide neked hogy segítsen, én meg a hdtvi rendszeremmel nem sokat tudtam segíteni. Ha meglesz a megoldás írd meg levélbe! Jól jön nekem is az a tudás! :)
12/14 anonim válasza:
Ezt nézd meg! [link]
Ezt ma én kérdeztem, Nálad is ugyan ez a szitú.
13/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem hallottam még a nat-olásról, nem tudom mire való. Próbálkoztam még a kamera setujában át lehet állítani az ip címet portot, stb. át is állítottam a saját ip címemre, ami a ddns szerver is mutat. Változás ennek ellenére sincs. Itt viszont nem tudom hogy jók e a beállítások. Ip: 89.147.91.56.Mask:255.255.0.0. Gateway:89.147.91.100. Dns server: 8.8.8.8.
2017. jan. 17. 15:17
14/14 anonim válasza:
Igazából minden automatice működne! A NAT az nem más mint az ipéd átirányítása, mivel nat nélkül a benti és kinti ip-d ugyan az, de ha natolnak akkor nem egyezik meg, így UPnP-n kersztűl nem tudod a kamerádat elérni! A p2p az a per to per tehát mint a torrentek, működik. A dinamikus ip itt nem számítana elméletileg. A 80-as portra visszatérve az ha onluine nézed az Open port oldalán, ha az ott nyitott akkor az nyitva is van, de sztem p2p-nél ez sem számít de nem vennék mérget rá.
Beszéltél már a kamera tulajdonosával?? Mint láttad az árúkeresőn is leírták mit kell tenni, szval működnie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!