Van egy p2p wifis ip kamerám, melyet szeretnék távoli gépről, esetleg okostelóról eléni. Miért nem sikerül?
"192.168.1.104,8200"
ez a hálózaton belüli címe, csak a helyi hálózaton belül hivatkozhatsz rá. Derítsd ki mi a publikus ip-je és akkor menni fog.
Köszönöm a gyors választ, de hogy tudom meg a publikus ip-T
És azt ha meg is van akkor hová írom be, mert úgy tudom a távoli eléréshez a böngészőbe a [link] címet írom egy user name és egy password kíséretében. Ja amúgy nem nagyon értek az ip kamera konfiguráláshoz, mondhatni laikus vok
A portnyitást a routeredbe kell megnyitni a portforwardnál, szokott lenni videó a neten ill egyéb írások hogy kell portot nyitni, keress rá! A kifejezetten kamárás oldalakon pl Sec-Cam nagyon jó segédletek vannak.
Az álandó kimenő IP-d azt a MY IP-nél tudod meg amit már meg is néztél ezek szerint! Nos, ha ez egyezik a routered wan-jánál láthatóval, akkor minden okés.
Az, hogy a belső és külső ip egyezen azt pl külön kell kérni a net szolgáltatódtól, mert ez alpból nem jár! Ez + költség. Felhívod őket, mondod hogy van ip kamerád és szeretnéd távolról is elérni! Ekkor majd megmondják ez mennyi plussz költség neked, a t-komnál kb 8EZ össz vissz.
Ja, az érdekes volt nekem is. Most nézem banyek az enyém nem is p2p-s hanem UPnP-nél aktív minden ez a NAT alatt van, a p2p nincs be x-elve a dvr-nél, igaz alapból ez nem ip szett volt hanem hdtvi vagy mi.
Így írja: EZVIZ Cloud P2P engedélyezése, és szval ebbe nincs pipa, de a tiéd más.
Van egy ip szettem is 32 csatornás de még nem üzemeltem be ott figyel a dobozába, mert akkor többet tudnék mondani talán.
Azért köszönöm a segítséget. Különben más port ellenőrző proginál errort írt nem találta a 80 ast. Egyébként a kamera setupjában 4 féle port is szerepel
Media port 8200, web port 80, RTSP port 554, mobil port 15961. Engem a sok port kavar meg , nomeg az ip címek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!