Beléptek a Facebookomba! Milyen következményei lehetnek az alábbi helyzetnek?
Figyelt kérdés
Mint kiderült az ex-barátom már több, mint egy hónapja folyamatosan belépett a Facebookomba! Tudta a jelszavam (nem tudom, hogy honnan, valószínűleg itt én vagyok a ludas, ugyanis könnyen leolvashatta régebben, amikor beléptem [nem vagyok gyorsíró]).
Valójában semmit nem csinált, csak megfigyelt! Olvasgatta az üzeneteimet. Arra volt kíváncsi, hogy mi történt a szakításunk óta, kivel ismerkedek, stb.
Elviekben free wifis helyekről lépett be, tehát gondolom így az IP cím alapján is felesleges lenne feljelentést tennem!
2017. jan. 11. 18:11
1/3 anonim válasza:
Még ha a saját ip címéről lépett volna be, akkor is felesleges lenne feljelentést tenni, senki nem foglalkozna vele. Változtass jelszót és legközelebb vigyázz, hogy senki ne álljon mögötted, amikor beírod.
2/3 A kérdező kommentje:
Az nem jó :\ Azt hittem az ilyen ügyeket komolyan veszik
2017. jan. 11. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!