Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mien virusirtót ajánltok?

Mien virusirtót ajánltok?

Figyelt kérdés
mien virusirtót ajánltok win7 64-bies rendszerre ?
2010. máj. 4. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
AVG 9.0 free
2010. máj. 4. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem az Avast tökéletesen bevált, évek óta ezt használom, ingyenes, és megbízható. Win7 rendszerrel is kompatibilis.
2010. máj. 4. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha bolti Win7 akkor Microsoft Security Essentials.
2010. máj. 5. 07:26
 4/8 anonim ***** válasza:
én a Eset Smart Security64bit ajánlom éve nodot használok és rendesen védi a gépet
2010. máj. 5. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ly-t.
2010. máj. 5. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:

thank you for all!!

az avast virusirtó tökéletesen meg felel idáig a többi meg idővel elváli :D

2010. máj. 5. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Kaspersky Internet Security (KIS) 2010.

Ez egy összetett védelmi szoftver. Van benne:

- kártevők elleni védelem (vírus, trójai, adware, féreg, keylogger és minden egyéb aljasság ellen)

- adatvédelem (személyes mappa, jelszavak, stb.)

- tűzfal (forgalomellenőrző, behatolásmegelőző)

- szülői felügyelet

- proaktív védelem az ismeretlen kártevők ellen

- reklámcsík-blokkoló

- alkalmazás-felügyelő (megszabhatod pontosan minden programnak, hogy mit tehet és mit nem.)

Ez a program képes teljesen automata működésre is. Jellemzője, hogy használat során kérdéseket tesz fel, és a válaszod alapján cselekszik. Igen jól tanul. Az én gépeimet már 3 éve védi, eddig semmi sem csusszant át rajta.

Ha úgy érzed, ez nem nyújt elegendő védelmet, akkor van ettől egy komplexebb verzió is: Kaspersky PURE 2010. Ebben biztonsági törlés, titkosítás, jelszószéf is van.

Az alábbi oldalon többet tudhatsz meg róla, le is töltheted:

[link]

Ne keress hozzá a neten kulcsokat, oktondiság; úgyis mind a feketelistán fogja végezni. Helyette használj trial resettert: újrakezdi a próbaidőt (30 nap). Havonta egyszer kell futtatni. A KIS azt mondja, hogy vírus, de virtuális környezetben kielemeztem a viselkedését, és nem az. Letöltheted innen:

[link]

2010. máj. 6. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Javítás az előző válaszhoz:

[link]

2010. máj. 6. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!