Egy ip címet használ több gép (router miatt) itthon, elég egy vírusírtót venni, vagy külön kell minden gépre?
Figyelt kérdés
nekem vki ezt mondta, bár ő sem volt biztos benne és én sem tudom, hogy ez igaz-e.eset smart security 5 lenne rájuk.
mondjuk hallottam vmi belső ipk-ről ami minden gépnek van, meg hogy a routeré a szolgáltató által adott külső, vki erről vmit.. szóval a lényeg elég-e egy vírusirtóra beruházni az védi a hálózaton lévő többit ha routert használok?
2011. nov. 7. 13:43
1/4 PapaJoe válasza:
Minden gépre kell az ESET Smart Security-t telepítened!Függetlenül attól,hogy a routeren van tűzfal.
2/4 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem jó ha ugyanazt a vírusirtót telepítem az összes gépre?...mindegyikre külön kell venni:(
2011. nov. 7. 18:09
3/4 anonim válasza:
Szerintem több gépre is feltudod telepíteni ugyanazt a vírusírtót, ha már megvetted.
4/4 A kérdező kommentje:
ja ezt jobb lenne biztosan tudni, mert akkor azért lehetne vele spórolni nem is kicsit. mert az alap kérdésem lehet rosszul fogalmaztam az ez lett volna ahogy írtad, hogy 1 darab vírusirtót veszek és azt teszem fel az összes gépre. mert a router miatt egy ip címünk van, és ha ez működne, csak ezért gondoltam.
2011. nov. 9. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!