Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 7-be Hogy kell Jelszot...

Windows 7-be Hogy kell Jelszot Feltörni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem ugy van mint XP-nél és csökkentett módba sincs rendszergazda:( am csak kiváncsiságvol kérdezem, és örülnék neki ha valaki leirná
2010. máj. 2. 14:18
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
próbáld elöször csökkentett módban, ha máshogy nemmegy:)
2013. aug. 19. 21:38
 32/35 anonim válasza:
azt véletlenül nem tudjátok hogy csak simán a jelszót kideríteni hogyan lehet mert letörölni nem szeretném
2013. okt. 20. 14:12
 33/35 A kérdező kommentje:
kideriteni sehogy sem.
2013. okt. 21. 00:13
 34/35 anonim ***** válasza:

A fenti kijelentés nagyon nem igaz, számos program létezik rá, ami brute-force, vagy szivárványtábla segítségével kideríthető a jelszó.

Viszont, elég két fájlt linuxból kicserélni két számítógépen, és meg lehet oldani az ismert jelszóval történő bejelentkezést.

2013. okt. 21. 17:57
 35/35 anonim válasza:
Nekem is kéne mert a merta muterom a rendszergazda és megtudtam a jelszavát. És ezért megváltoztatta és most nem tudja h mi (sztem elírta csak) És most azért kéne.Csökkentet módban sem jó, a parancsorosnál meg az baj rendszergazdának kell lenni hozzá! Ezért nekem is kéne.
2014. febr. 28. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!