Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 7-be Hogy kell Jelszot...

Windows 7-be Hogy kell Jelszot Feltörni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem ugy van mint XP-nél és csökkentett módba sincs rendszergazda:( am csak kiváncsiságvol kérdezem, és örülnék neki ha valaki leirná
2010. máj. 2. 14:18
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Azért még kérek válaszokat ha lehet:) gondolom nemcsak 1 módja van énis XPbe kapásbol 3at tok:D
2010. máj. 3. 19:36
 12/35 anonim ***** válasza:
Amúgy én is tudok három módszert, de ez az egy az ami 100%-ig biztos és nem kell várni, még egy program feltöri neked a SAM fájlt. Az általad emlegetett csökkentet mód már az Xp-n sem működik, ha megadták telepítés közben rendszergazda jelszavát. Ez komoly én már próbáltam. Xp-n még elég volt törölni a fent leírt három fájlt én bentvagy gépbe. Azóta meg változott egy két dolog.
2010. máj. 3. 19:54
 13/35 A kérdező kommentje:
Ok:) xD de van a "futtatás"-os modszer is:D az itt sajnos nem müxik:( itt jobb a biztonsági rendszer:/
2010. máj. 4. 14:25
 14/35 anonim ***** válasza:
Az at parancsra gondolsz? Az se működik minden gépen.
2010. máj. 5. 17:17
 15/35 A kérdező kommentje:
futtatás /cmd user net user net user (user name) net user * utána kéri az uj jelszot beirod utána jelszo ismétlése és kész:P
2010. máj. 5. 18:05
 16/35 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul irtam le.. elöször nemkell az "user" de ittvan a link:D [link] itt megtalálod xD
2010. máj. 5. 18:07
 17/35 anonim ***** válasza:
Ja vágom mire gondolsz, de ez egy jól beállított XP-s rendszeren se működik már. Ezeket a trükköket már mindet kipróbáltam, csak úgy kiváncsiságból. Egyik se jött be a sam fájl másolásának kivételével (amit szintén linuxon keresztül másoltam), amit Pendrive-on hazavittem és egy programmal feltörtem. Meg aztán elég feltűnő, hogy más a jelszó a gépen, szal érted könnyebben le lehet bukni.
2010. máj. 6. 10:18
 18/35 A kérdező kommentje:

Ok nah akkormost elmondod 1kicist részletesebben:) ha kérhetemxD Bootolási sorrendet hogykiskell beállitani? kb 5éve csintam aztis XPnél... Azta progit amit letöltöttem annak nincs 1 MB kiterjesztéseO.o kérlek olyan linket küldj, amin nemkell megkeresni hanem auto letölti a filet xD merénehhez 1 kicsit (nagyoon) hülye wook:'P

És amit átkell másolni pendriwera azt is azzala progival kelL? O.o Meg láttam még1 modszert deazt vahogy nemértme.. hogy a system nevü felhasználót kel beállitani és annak több jogosulata van mint a rendszergazdának.. és azzal mindent meglehet csinálni..

2010. máj. 6. 14:38
 19/35 anonim ***** válasza:

Na jó rendben. Először is adok egy linket, a program 700 megás körülbelül. Szóval nem tudom mit töltöttél le. Na most van a számítógéped. Bekapcsolod jön a BIOS rendszer. Na most ahhoz hogy bekapcsolt, vagy a Del, vagy az F1 gombot kell megnyomni ezt így fogja kiírni a bekapcsoláskor. A windows töltődése előtt: press <<nemtudommi>> to setup. Bejött egy képernyő. Nem tudom milyen BIOS-od, van, de menj a Boot részhez. Ott az F5/F6 billentyű lenyomásával állíthatod a sorrendet. A CD-ről bootoljon, majd azt hiszem az F10 gombal elmenteni ezt.(érdemes berakni előtte a kiírt fájl cd-jét.)

[link] ezt a fájlt kell letöltened és kiírnod ISO fájlként cd-re. Ezt először azon a gépen csináld meg, ahol ismered a jelszót. Legelőször a nyelv állítása fog bejönni. A billentyűzet segítségével léptes oda a magyar nyelvhez. Majd az első sorba ott van, hogy "Az ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül" azt válaszd ki és nyomj entert. Betöltődik egy kicsit lassan a rendszer. Az első ami fel fog tűnni, hogy angol nyelvűek a menüpontok. Ezen sajnos nem lehet változtatni. A felső sorban van a menüsor. Itt kattints az egérrel a Places menüpontra. És a Computer felirat alatt lesznek a winchestered partíciói( ha egy van akkor arra kattints, ha több akkor probáld végig, hogy melyikre telepítetted a Windows 7-et. Bejön egy ablak, az ikonok sokkal másabban néznek ki mint az XP-nél, de fel lehet ismerni a mappák ikonjait. Menj bele a windows mappába. Azon belül a System32 (itt egy kicsit lassan fog töltődni a mappa) Kattints jobb klikkel a Config mappára és a másold az egész fájlt ( ugyanúgy jobb klikk és Copy) ezután rakd be a Pendrive-odat. Elvileg bejön az ablakja, ha nem akkor ismét a Placesben megtalálhatod. Mikor bejött az ablak akkor ismét jobb klikk és a Paste-ra kattints. Ezzel túl is vagy a dolog nehezén. Jobb oldalt a fent a menüsorban lesz a kikapcsoló gomb. Arra ha kattintasz legalul lesz a Shut Down felirat. Ezzel kikapcsolod a gépet. Ezután menj a feltörendő géphez a Pendrive-oddal és csináld meg ugyanezt, csak fordítva(tehát a Pendrive-odról másolod a Config mappát a System32-be. Ott írd felül az eddig meglévő mappát( Replace all-ra kell kattintani). Remélem tudtam segíteni. A SYSTEM felhasználóval se tudod ezt másolni. és azt se tudod akárhol megicsinálni, ahogy azt már írtam. Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam akkor szerintem meg tudod csinálni. Sok sikert hozzá.

2010. máj. 6. 15:26
 20/35 A kérdező kommentje:
Köszkösz:D
2010. máj. 6. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!