Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nyomtathatok úgy hogy ne...

Nyomtathatok úgy hogy ne maradjon nyoma?

Figyelt kérdés
Mivel otthon nincs saját nyomtatóm, így a munkahelyemen szeretnék pár privátlevelet kinyomtatni. Kérdésem hogyha a freemailbe írok egy levelet, de azt nem küldöm tovább, hanem kinyomtatom,és nem mentem, akkor az a gépen megmarad valahol? Azaz ha más használja a gépemet akkor ő megtudja nézni hogy miket nyomtattam?
2016. dec. 3. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendszer gazda megtudja nézni, ha hálózaton van. Amúgy nem hiszem, h ellenőrizni fogják :D
2016. dec. 3. 19:04
 2/7 Dongaben ***** válasza:
Magát a dokumentumot senki sem tudja megnézni. A rendszergazda is csak annyit, hogy nyomtattál valamit...
2016. dec. 3. 19:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont arra lennék kiváncsi, hogy a rendszergazda csak annyit lát hogy nyomtattam valamit, vagy esetleg látja a szöveget is amit írtam.
2016. dec. 3. 19:30
 4/7 Dongaben ***** válasza:
Egy esetben láthatja. Ha éppe be van jelentkezve a te gépedre is...afféle "teamviewer" módon. Utólag már senki nem láthatja, hiszen a dokumentum a saját levelezésedben van, és oda ugye nem tud belépni.
2016. dec. 3. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a nyomtató nem közvetlen a gépre van kötve USB-vel, hanem hálózaton van (ami cégeknél az esetek 90%-ban így van), akkor bizony láthatja a rendszergizda, hogy mit nyomtattál. Nyilván csak akkor, ha így állították be, ez cégtől függ. Az már más kérdés, hogy jogilag belenézhetnek-e a privát nyomtatásodba. De ha eleve tiltva van a privát nyomtatás, akkor én nem próbálkoznék vele.
2016. dec. 3. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.

A rendszergazda meg tudja oldani a nyomtatás figyelését. De hidd el nem kíváncsiak rá, amíg a tervezett havi lapfogyás-keret fedi a valóságot addig tuti nem kezdenek el monitorozni.

2016. dec. 5. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 +1

Így van. Még ha monitorozzák is a nyomtatást, amíg nem nyomtatsz feltűnően sokat, addig nem fogja őket érdekelni, mivel baromi sok munka lenne átnézni a nyomtatásokat.

2016. dec. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!