Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehetne megnyitni a...

Hogyan lehetne megnyitni a jelszavas rar által védett BAK. Filet?

Figyelt kérdés

Az a gonom adódott hogy adatokat (képek,szoveg,videó,stb.) rar-ba tomorítettem aztán rar által lekódoltam. Ezt a rar fájlt usb-n,tároltam. x-év után megnyitni nemtudtam met elfelejtettem a kódot valami feltôrôs programmal próbálkozva a jelszavas rar.fajlból kiszedett a program 3 fajlt abból az egyik BAK.file ami megnyitáskor kéri a kódot . na ezt a BAK.filt szeretném meghekkelni hogy lássam mi van benne vagy a kódot elôgenerálni a fajl 800MB nyi adatot tartalmaz. gondolom igy már eleve nehéz hogy xéve valami heck probrammal kivettem a normál rar fajlból a fájlokat. a rar file eleve megnyitáskor kérte a kódot igy bele sem láttam na most kivette az a program a jelszavas rar alól a dolgokat (azthittem az igy elôveszi az ott lekódolt adatokat de hát nem . ezmind egyteljesen másik gépen tôrtént x-éve és a heck program nevét sem tudom mi szedte igyki a rar-ból ez is már rég volt . most megtalálva az usb-t kutatni próbálok hogyan lehetne a kódolt BAK.filet megnyitni.

Ha valaki magasabb tudna segiteni esetleg ?

#védett BAK #file megnyitása
2016. nov. 6. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem valami másik jelszótörőt próbálj a .rar-ra, az eredeti adatokat kellett volna visszakapnod egy az egyben. Az a sejtésem hogy elrontotta a törést.
2016. nov. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!