Hirdetéses virus a szamítógépen?
Figyelt kérdés
Elkovettem egy eleg nagy hibat, tegnap letoltottem egy nem megbizhato programot, es azota tele van a gep viruolsokkal, probaltam letorolni a win10 gyari virusirtojaval de csak egy trojait eszlelt. Azota az asztalon random megjelennek felugro ablakok es hirdetesek . Ezekkel mit kezdjek? Illetve telepult egy ilyen bongeszo szeruseg meg a winrar helyett valami noname szoftver. Amiker nem tudok letorolni. Legyszives segitsetek, es bocsi az ekezet miatt.2016. nov. 1. 07:57
1/10 anonim válasza:
1) elkezdhetsz keresni a gyanús programok nevei alapján módszereket a törlésre, azok többnyire szoktak is működni
2) llemented a fontos adatokat, és újrarakod az egész rendszert. Én ezt választanám.
2/10 anonim válasza:
Sajnos üzleti okokból a hagyományos vírusirtók a reklámprogramokat nem támadják. Külön spyware ellenes program kell, illetve manuálisan takarítani.
4/10 anonim válasza:
Letöltöd az alábbit:
Eset Online Scanner
Bepipálod akéretlen alkalmazások keresését, a további beállításoknál pedig a veszélyes alkalmazások keresését is.
Elindítod, végigfut, remélhetőleg minden ilyesmit leszed.
Szedd le a Malwarebytes Anti Malware-et.
Indítsd el, futtasd le.
Ezután én még a CCleanerrel törölném a böngészési előzményeket és mindent amit felajánl törlése.
Nézd meg hogy CCleaner támogatja -e a Windows 10-et, remélhetőleg igen.
5/10 anonim válasza:
Malwarebytes
AdwCleaner
Hitman Pro
Spybot
6/10 A kérdező kommentje:
Le szedtem meg tegnap a superantiSpyware-t sokkal tobb mindent talalt, de azt vettem eszre, hogy egy teljes scanneles utan pl 20 perccel megint talal keretlen dolgokat a gepen, ccleanert nem tamogatja :/
2016. nov. 1. 08:45
7/10 anonim válasza:
Dehogynem támogatja. Simán felmegy és lefuttathatod a törlést. Malwarebytes lesz a legjobb megoldsá egyébként, bár ESET vagy Kaspersky mellett többre képes.
8/10 A kérdező kommentje:
Es akkor mit kell csinalni, ha egy ilyen mahatol telepult fajlt nem tudok ki torolni mert azt irja hasznalatban van?
2016. nov. 1. 08:51
9/10 anonim válasza:
#8 Csökkentett módban ki tudod törölni
10/10 A kérdező kommentje:
Na kitoroltem mimden olyan fajlt ami szerintem virusos, vagy magatol telepult, amit meg a rendszer nem engedett mert hasznalatban volt azt unlockerrel megolodottam. Az a furcsa, hog superantispyware ameddig fent volt vagy 10-15 alkalmazas futott, es a processzor hasznalat is 100-on volt vegig.
2016. nov. 1. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!