Vizust kaptam segítség (? )
Figyelt kérdés
Valaki facebookon küldöt valami hühe emlék videot, egy linken. masdmsamsad.game oldarol. megnyitotam a linket és bumm továb kulte magát, minde ismerösömnek.töben irták,hogy virus.Vanezel valami teendö?Vagy viszalehet csinálni valahogy?2016. okt. 1. 16:34
1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést!
Már ne haragudj, de olvashatatlan a kérdésed és a leírásod!
2/5 A kérdező kommentje:
Küldtek nekem egy ilíen emlékeimből összerakott videót facebookon (amiről később kiderült,hogy vírus)privált üzibe kaptam.Megnyitottam és egy jó 30 ismerösömnek tovább küldte.Na ezel lehet kezdeni valamit lesz belőle valami baj,(mármint azon kivül,hogy le égtem). Bocs ha férenyomok de tök ideges vagyok!
2016. okt. 1. 16:45
3/5 anonim válasza:
Értesítsd a barátiad, hogy nem te küldted a viddeót, hanem vírus!
Másik megoldás, hogy végezz teljes rendszervizsgálatot bármilyen vírusírtóval, ha van!
Ha talált vírust, írtsd ki a kártevőt!
Milyen vírusírtód van?
4/5 A kérdező kommentje:
Telefonon: avast, gépen: panda free
(amugy folyamatosa magyárázkodom)
2016. okt. 1. 16:52
5/5 anonim válasza:
Töröld a Pandát!
Tedd fel helyette az AVAST FREE vírusírtót, kiegészítőnek pedig egy Malwarebytes Anti-Malware FREE-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!