Gyors segítség kéne! Talán valami baj van a NOD 32-VEL?
Figyelt kérdés
Néhány napja letöltöttem a 30 napos ingyenes NOD 32-őt néhány napig nem is volt probléma, de már 3 napja nem frissített! Azt írja ki, h nem frissíthető! Ma kiírta, h elavult kikapcsoltam a gépet, de utána nem írt ki ilyet! Volt már olyan, h 2 napig nem frissített, de 3 nap még nem fordult elő ráadásul mikor én akarom elindítani nem engedi és azt írja ki, h adjam meg a felhasználónév jelszót! máskor ilyet sose kért! most mit csináljak? veszélyben van a gép? töltsek le egy másikat v adjak még neki egy két napot?2010. ápr. 20. 20:02
1/3 anonim válasza:
Hat a geped nincs nagy veszelybe egy bizonyos darabig ... az a gond hogy trial (30 napos ) versio ... es ezert is nem enged be hogy manualisan frissitsd . Probald meg hogy tolts le egy ujat , de ha akkor sem megy akkor olyan verzio kell ami teljes.
Ezt megszerezni mar meglehet sokfelekeppen es akkor nincs problemad .
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ ha holnap estig se frissít akkor holnap letörlöm és töltök le egy másikat igazából csak azon vagyok elcsodálkozva, h ilyet még SOHA nem csinált ráadásul most is az eset honlapjáról töltöttem le a próbát! Majd meglátjuk!
2010. ápr. 20. 20:30
3/3 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, mert a valódi fizetős (pl. ESS) is naponta többször frissiti magát. Jelezd a Sicontactnak, mert lehet, hogy gond van a honlapjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!