Hogy kell kiírtani a trójait?
Igen, először is leszögezném, illegálisan töltöttem le programokat. És ha azt írjátok megérdemlem, teljes mértékben igazatok van. Na szóval.
Mostanában teljesen véletlenszerű időközönként lecsatlakozik a wifiről a laptopom. Na igen, ez a legkisebb probléma. Valahol ott kezd elfajulni, hogy egy WiFi hálózatra sem tudok csatlakozni. Amit berakok a kártyaolvasóba szintén nem olvassa be. (Sd) Most jönnek a kicsit súlyosabb problémák. A CPU használatom általában 50%-on pörög ha nincs megnyitva semmi. Aztán egyszercsak úgy gondolja felmegy 100-ra. Na akkor örülök ha valamit képes elindítani a rendszer. Legalapabb online játék 3-4 fps-el fut.
Mit tegyek? Mert én biztos vagyok benne, hogy egy trójai khm.. keze van a dologban. Tudnátok ajánlani programokat? Esetleg ötleteket hogy találjam meg, írtsam ki? A válaszokat, nagyon köszönöm előre is.
Egyszerű a recept:
1. Lemented a fontos dolgaidat.
2. Formázod a lemezt/partíciót.
3. Felrakod újra a rendszert.
Teljes partícionálás>Újrazelepítés..
Roh**ék egy virusfajta ez.
Amit én kaptam régebben az pl.:Biztonsági másolatokat készített saját magábol,és ha kernelbe zártad az egyiket ott volt a másik XD
És ezt csak akkor vette észre a vírusírtó,mikor teljes vizsgálatot rendeltem el(volt vagy 2óra a filek miatt).
bootoljon eset mentőlemezt. ès azzal futtatson vizsgá
latot majd ha talál vírust akkor az eltáv...ra kattintson majd ha kèsz akkor vegye ki a lemezt de a menüből először lèpjen ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!