Van valamilyen olyan program, amelyek meg lehet találni az elveszett telefont internet nélkül?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s5 mobilom, nincs mobilnetem, olyan program kéne ha van ilyen, amely internet nélkül meg tudja találni. (nem veszett el csak óvintézkedés lenne)2016. júl. 25. 14:56
1/2 anonim válasza:
Nincs.
Ugyanis csak a telefon tudja, hol van. És ezt az információt át kell adnia egy szervernek, hogy te a megfelelő helyen nyomonkövethesd. Erre pedig az internet a legalkalmasabb, azon kívül gyakorlatilag nincs is más lehetőség. (Esetleg SMS-sel lehetne megvalósítani, de szerintem nincs ilyen alkalamzás - meg hát elég drága az SMS-ezés...)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm még 1 dologban tudnál segíteni azt megköszönném. Samsung accountom nem rég töröltem és regiztem egy újat, de nem engedi hozzáadni telefonhoz, amikor rámek a fiók hozzáadásra egyszerűen bezárja azt a lapot és kész. Lehet az a gáz h az újraszinkronizálási zár le van tiltva, de ezt nem tudom feloldani mivel az előző fiókot töröltem. Bármi ötlet, hogy mit tok csinálni?
2016. júl. 25. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!