Most melyik programban van a hiba?
Az egész úgy kezdődött hogy letöltöttem a Driver Booster 3 nevű programot erre a letöltéssel együtt csak úgy magától ez az Advanced SystemCare 9 nevű program( nem tudom ki ismeri) is jött.
Én úgy néztem először mint valami javító meg ellenőrző program nézi a spyware fegyegetést fölösleges fájlokat takarít el internet problémákat néz és adatvédelmi problémákat szóval azt gondoltam hogy hasznos ezért itt hagytam
Csak hogy utána lecseréltem a vírusírtóm az ESET Smart Securityre de nem fizetek értem hanem havonta cserélem a licenszkulcsot erről az oldalról
Ez ugye nem bűn sokan így csinálják:D
Csak az van hogy mikor előszőr letöltöttem nem volt semmi gond a számítógépezés végén lefuttatam ezt az Avancét is nem volt adatvédelmi probléma de mikor az ESET-nél először cseréltem ki a licenszkulcsot a következő hónapban az ESET elfogadta minden de ez az Advance SystemCare minden gépezés végin jelzi hogy van adatvédelmi probléma ez hogy lehet?
Az ESET beállításait megnéztem minden tűzfal és védelmi szolgáltatás aktív legalább is ezt írja ki most akkor ESET nem védené a gépet vagy a másik program a hülye?
Vagy most mivan?:D Válaszokat előre is köszönöm.
Akkor ezt azt jelenti hogy az ESET Smart Securityvel nincs semmi gond hanem az Advanced a a hülye?:DD
Légyszíves válaszolj igen tudom hogy fogyatékos vagyok de hát nem születhet mindenki számítógép zseninek én csak egy alapszintem művelem a dolgot szóval nem tom hogy melyik programban lehet megbízni és melyikben nem:DD
ÉS nagyon köszönöm a választ!:D
Te egy csomó vírust szedtél a gépedre!
Gratulálok!
Az Advanced SystemCare egy rendszerkarbantartó program ami jó de lassítja a gépet mint a sz*rt. Ez a program nem malware hanem az IOBIT programja. Sok más program telepítésnél ajánlja fel a lehetőséget, hogy telepítsd. Te ezt nem láttad, vagy figyelmetlen voltál azért települt a Driver Booster installálásánál.
- Ha törölni akarod őket maradéktalanul.
1. Töltsd le és installáld a szintén a Revo Uninstaller nevű progit.
2. Töröld a driver booster és az advanced systemcare programokat majd amikor felajánlja a maradék fájlokat is.
3. Utána ha akarod a Revo-t is törölheted.
- Ha gyanítod, hogy fertőött a géped
1. Töltsd le és telepítsd az Emsisoft Emergency KIT progit. Ez egy on-demand scanner ami teljesen ingyenes.
2. Frissítsd az adatbázis és futtass le egy teljes keresést.
Ha nem talál semmit akkor jó, ha meg igen akkor tudod mit kell tenned. Az emsisoft maradhat mert nem fut a háttérben és nem lassít meg akad össze semmivel. Teljesen független és az egyik vezető vírusirtó cég terméke. Csak akkor működik ha te indítod el mert on-demand scanner.
Használd egészséggel! :)
Az Advanced Care egy mocsok. Használtam, semmit nem ér. Ellenben a többi kis izéjai...
Pl. IOBIT Uninstaller, meg az Unlocker. A Game Booster 3 is nagyon jó.
D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!