Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Androidos tableten kéne egy...

Androidos tableten kéne egy karbantartás de nem enged letölteni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A gond az hogy le akarok tölteni alkalmazást, de nem hajlandó, mondván hogy kevés a tárhely holott több száz MB-nyi hely van rajta. Ilyenkor mit tudok csinálni?
2016. júl. 6. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Beállítások > Alkalmazások > Összes

Ott kiválasztod a számos alkalmazások valamelyikét, amelyik a legjobban foglalja a tárhelyet.

Kiválasztod az adott alkalmazás(oka)t és koppints az "Adatok törlése" parancsra!

Ennyi az egész!

2016. júl. 6. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja, arra számíts azért, hogy a törlés során az adatok, mentések elveszhetnek, így esetleg újra meg kell adnod a felhasználóneved/email-ed és jelszavad (Google, Facebook, Gmail stb...)!!!

1-es voltam.

2016. júl. 6. 18:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Először is köszi a segítőkészséget!

DE: Ezt meg is tettem. 5GB a belső tárhely most kb 3,5 GB foglalt. de még így is azt írja hogy kevés a hely. Aggódom hogy vírusos vagy a software krepált be, és nem tudom így hogyan futtathatnék ellenőrzést vagy tisztítást rajta mert a gépre csatlakoztatva ilyen opciót nem találtam

2016. júl. 7. 02:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tartasz attól, hogy vírusos lett a tabid, azt javaslom, a legfontosabb alkalmazásokról, fájlokról (jpeg, mp3 stb...) biztonsági mentést kell végezni, ezt követően gyári alapbeállításokra állítod vissza az egész rendszert.

Meg kell oldódnia a gondnak! :)

2016. júl. 7. 08:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :D
2016. júl. 7. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :D
2016. júl. 7. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!