Androidos tableten kéne egy karbantartás de nem enged letölteni. Mit tegyek?
Beállítások > Alkalmazások > Összes
Ott kiválasztod a számos alkalmazások valamelyikét, amelyik a legjobban foglalja a tárhelyet.
Kiválasztod az adott alkalmazás(oka)t és koppints az "Adatok törlése" parancsra!
Ennyi az egész!
Ja, arra számíts azért, hogy a törlés során az adatok, mentések elveszhetnek, így esetleg újra meg kell adnod a felhasználóneved/email-ed és jelszavad (Google, Facebook, Gmail stb...)!!!
1-es voltam.
Először is köszi a segítőkészséget!
DE: Ezt meg is tettem. 5GB a belső tárhely most kb 3,5 GB foglalt. de még így is azt írja hogy kevés a hely. Aggódom hogy vírusos vagy a software krepált be, és nem tudom így hogyan futtathatnék ellenőrzést vagy tisztítást rajta mert a gépre csatlakoztatva ilyen opciót nem találtam
Ha nagyon tartasz attól, hogy vírusos lett a tabid, azt javaslom, a legfontosabb alkalmazásokról, fájlokról (jpeg, mp3 stb...) biztonsági mentést kell végezni, ezt követően gyári alapbeállításokra állítod vissza az egész rendszert.
Meg kell oldódnia a gondnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!