Mit tegyek, ha a Windows 8-oprendszeres gépem február óta egyáltalán nem tudja futtatni az automatikus karbantartást?
Ha gyári hibás, akkor nem a tessék-lássék karbantartás fogja megmenteni.
Mi a gyári hibája?
Sajnos azt nem tudom pontosan, mert nem értek hozzá, csak a szerelő mondta októberben, hogy az a nagy leállás a gép (vagy a merevlemez?) gyári hibája miatt történt. Gondolom, ez a hiba nem szűnt meg azóta sem, és most azért rosszalkodik. Tudom, hogy a karbantartás sem segíthet, de azért jó lenne, ha legalább működne :\ Ha nem külföldön élnék, bevinném a helyre, ahonnan származik, hogy cseréljék ki, mert még nem telt le a két év garancia. Igaz, hogy vannak egész hónapok is, amikor meg kifogástalanul működik, és éppen ez a kiszámíthatatlanság a zavaró benne: sosem tudhatom, mikor jön a következő lemezhalál.
Egyébként azt vettem észre, hogy mindig azután kezdi el ezeket a hibákat, amikor egy ideig a táskámban viszem ide-oda. Lehet, hogy nem szabad függőleges helyzetben hurcolnom, mert azt nem bírja? Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de tényleg nem vagyok otthon a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!