Milyen vírusirtó a legalkalmasabb Windows 10-re?
Úgy tudom, nem mindegyik win10 kompatibilis. Az Avast pl. elvileg az, gyakorlatilag meg szaggattak a média lejátszók, amíg a gépemen voltak. A Bitdefender gondolom elég jó, de normálisan feltelepíteni, aztán normális licencet találni hozzá túl hosszadalmas, plusz a 2015-ös verzióra azt írta nekem, hogy nem kompatibilis a Win10-zel.
A fő szempontok tehát mindenek előtt, hogy legyen tényleg Win10-kompatibilis, a lehető legkevésbé terhelje a procit, legyen hozzá licensz és védje az op. rendszert.
Nem kell vírusírtó.
Helyette inkább Malwarebytes Anti-Exploit és Ghostpress
Ne hallgass arra, ki azt mondja, hogy nem kell vírusirtó.
PC World és CHIP magazinokban mindig vannak kódok, így nem olyan nehéz licencet találni. (Én a G DATA termékeire szavazok, abban az egyik motor Bitdefender, és az van kiegészítve még egy motorral.)
Igen, elég hamar sikerült is bekapnom egy vírust.
Most Kaspersky-t használok, de a Bitdefender szimpatikusabb. A 2015-ös verzió Win10-kompatibilis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!