Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki mindig feltöri az...

Valaki mindig feltöri az msn-em! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Minden héten feltöri valami barom az msn-emet!! persze csináltam egy másikat és most az barón működik!! de nemértem hog hogyan töri fel mert mindig megváltoztatom és még a legjobb barimnak se mondom el!! sokat szoktam gépezni és nagyon zavaró ha belép vki az én msn-emből!! Help....
2010. ápr. 12. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak nem a felhasználóneved a jelszó, a neved, kedvenc állatod...

A jó jelszó nem olyan, amit ki lehet találni, vannak benne számok (esetleg speciális karakterek), hosszú (8 karakter legalább).

De köztudott, hogyha az msn-el megjegyezteted a jelszót, az nem fogja valami biztonságosan (például md5 kódolás formájában) tárolni. Nekem is volt egy programom, mely (kizárólag a saját gépemen próbáltam) megmutatta az összes msn mentett jelszót, lehet, hogy ugyanezt egy kémprogrammal csinálják, vagy egy keylogger-al.

De a legvalószínűbb, hogy nem jó a jelszavad.

2010. ápr. 12. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs az értetlenkedésemért, de miből gondolod, hogy valaki feltörte a te msn-ed?
2010. ápr. 12. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:
mert mindenkinek olyanokat ír ami nem ígaz!! és nem tudom hogy ki az!! folyton mindenki kérdezi hogy ez most tényleg igaz!! és minden tök hülyeség!!
2010. ápr. 12. 19:42
 4/8 A kérdező kommentje:
meg látom a másik msn-emen hogy vki feljön az én régimen!!
2010. ápr. 12. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
am köszi megpróbálok egy kicsit nehezebb jelszavakat kitalálni!!
2010. ápr. 12. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
miért kell mindig felkiátójelet használnod?!!
2010. ápr. 13. 16:15
 7/8 White Fang ***** válasza:

mert hülye és még a saját adataira sem tud vigyázni!!!!

találj ki kemény jelszavakat és lehetőleg ne add tovább egyik gyökér haverodnak sem mert SZOPNI FOGSZ!!!

-----16 éven aluliak kezébe nem való PC-----

2010. ápr. 17. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondok egy erős jelszót:

f!5-2567hiszem?MAGYARé4%)="

Ezt tuti senki se töri fel:D

2010. aug. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!