Melyik reklámblokkoló programot ajálnjátok?
Ti használtok ilyet? Érdemes?
Ha nem egy oldal, hanem az azon lévő reklám vírusos, akkor védhet a reklámblokkoló a vírus ellen?
uBlock egyszerűbben használható, kevésbé erőforrásigényes.
Valamennyire véd a vírusok és az adatbányászat ellen, de ha biztosra akarsz menni, akkor jó tűzfal + noscript kiegészítő (kicsit nehéz beállítani, én nem vesződök vele).
A legegyszerűbb kombó: uBlock + böngésződbe állítsd be a tracking protection-t, meg hogy harmadik féltől ne fogadjon el sütiket.
Az Adblockon vedd fel a magyar filtereket is : ajnász, hufilter.
Bátran tedd fel még a követőket blokkoló Ghostery-t is. Gyenge gépen konkrétan érezhető javulást hoznak, hogy nem a sok szart kell a böngészőnek folyamatosan feldolgoznia :)
Abban igaza van az elsőnek, hogy tisztességes lapokon (pl. Mobilaréna és társlapjai) érdemes kikapcsolni az adblockot, de ahol telibassszzák oldalanként egy rakás mozgó reklámmal, azt ki kell gyalulni a k. anyjába.
Én a hostsban letiltottam az undorító reklámszervereket.
Plusz Operában van beépített reklámblokkoló
Szerintem nem reklámblokkolót kéne használni, hanem meg kéne tanulni tisztántartani a gépeket! Ja meg az online filmes oldalakat kéne hanyagolni mert ott nyalják be legtöbben az ilyen-olyan szutyok malvereket, és aztán néznek bután, hogy még a startmenüből is reklám csöpög..
Egy normális weboldalon nem a reklámok közt van egy kis tartalom hanem forditva.. amelyiken meg nem így van hagyni kell a p.....ba! :)
7. válaszoló
Akkor gondolom nem használsz reklámblokkolót és az összes oldal amiket nézel reklámmentes. Van egyáltalán ilyen oldal? Szerintem nincs.
Ami non-profit az idegen céges reklámmal van tele ami meg profitál az sajáttal. Így vagy úgy de tele van minden reklámmal meg felugró sz**okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!