Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik reklámblokkoló programo...

Melyik reklámblokkoló programot ajálnjátok?

Figyelt kérdés

Ti használtok ilyet? Érdemes?

Ha nem egy oldal, hanem az azon lévő reklám vírusos, akkor védhet a reklámblokkoló a vírus ellen?

2016. jún. 13. 00:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Általánosságban adblock. Nincs vele nagy gond. Sokak szerint kicsit eszi a gépet, és az ublock ot ajánlják de nekem mind a kettő tökéletes. Csak ésszel érdemes. Úgymond pofátlanság a használata. Vannak oldalak ahol teleszarják undorító villogó reklámmal meg beugró szarokkal, na oda kell. De a tisztes normális oldalaknál kapcsold ki a szűrést. Az oldalak a reklámokkal tartják fenn magukat, nincs más módjuk a fenntartásra. Ki lehet bírni azt, hogy ott van valamelyik oldalt valami hirdetés, még ha nem is kattintasz rá attól az nekik haszon mert megjelent a reklám. Persze ha egy reklám vírusos akkor az nem jelenik meg így a reklám se. Te ismételten, tisztes oldalakon nincs ilyen. Pl itt a gyakorikerdesek.hu oldalon sincs semmi gond a reklámokkal. Semmi nem ugrik be, csak úgy ott van. Ennyivel lehet támogatni az üzemeltetőt.
2016. jún. 13. 00:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

uBlock egyszerűbben használható, kevésbé erőforrásigényes.

Valamennyire véd a vírusok és az adatbányászat ellen, de ha biztosra akarsz menni, akkor jó tűzfal + noscript kiegészítő (kicsit nehéz beállítani, én nem vesződök vele).

A legegyszerűbb kombó: uBlock + böngésződbe állítsd be a tracking protection-t, meg hogy harmadik féltől ne fogadjon el sütiket.

2016. jún. 13. 01:07
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Az Adblockon vedd fel a magyar filtereket is : ajnász, hufilter.

Bátran tedd fel még a követőket blokkoló Ghostery-t is. Gyenge gépen konkrétan érezhető javulást hoznak, hogy nem a sok szart kell a böngészőnek folyamatosan feldolgoznia :)

Abban igaza van az elsőnek, hogy tisztességes lapokon (pl. Mobilaréna és társlapjai) érdemes kikapcsolni az adblockot, de ahol telibassszzák oldalanként egy rakás mozgó reklámmal, azt ki kell gyalulni a k. anyjába.

2016. jún. 13. 03:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Én a hostsban letiltottam az undorító reklámszervereket.

Plusz Operában van beépített reklámblokkoló

2016. jún. 13. 08:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt hol lehet beállítani, hogy ne fogadjon el sütiket harmadik féltől?
2016. jún. 13. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A Ublock origin sokkal jobb mint az adblock vagy lehet még az Adguard is. De csak 1-et válassz.
2016. jún. 14. 09:08
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem reklámblokkolót kéne használni, hanem meg kéne tanulni tisztántartani a gépeket! Ja meg az online filmes oldalakat kéne hanyagolni mert ott nyalják be legtöbben az ilyen-olyan szutyok malvereket, és aztán néznek bután, hogy még a startmenüből is reklám csöpög..

Egy normális weboldalon nem a reklámok közt van egy kis tartalom hanem forditva.. amelyiken meg nem így van hagyni kell a p.....ba! :)

2016. jún. 14. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó, vírusmentes gépen is ömlik a pofádba a reklám a weblapokról, ha nem teszel ellene. Felhasználó oldaláról nézve a reklám = felesleges sávszélesség foglalás, felesleges processzor használat (Flash!) és fárasztó vizuális hatások. De ha te így szereted, minket nem zavar.
2016. jún. 14. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:

7. válaszoló

Akkor gondolom nem használsz reklámblokkolót és az összes oldal amiket nézel reklámmentes. Van egyáltalán ilyen oldal? Szerintem nincs.

Ami non-profit az idegen céges reklámmal van tele ami meg profitál az sajáttal. Így vagy úgy de tele van minden reklámmal meg felugró sz**okkal.

2016. jún. 15. 12:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Az oldal szélén lévő hirdetések nem zavvarnak. De az, amikor a youtube videó ezerszer megszakad reklám miatt, az igen. Rosszabb, mint az rtl klub. Amikor valahova kattintok és a kért tartalom helyett egy teljesen új oldal jön elő, az még rosszabb. És nagyon virusgyanus.
2016. jún. 16. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!