Jó, ha 2 féle reklámblokkoló is működik egyszerre? Vagy elég egy is?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 09:54
1/11 Csiß válasza:
nekem 3 van :) adblock+adblockplus+a kaspersky is rakott fel egy bővítményt chrome alá.
2/11 anonim válasza:
Egy elég, azon belül állíts be többféle filtert.
3/11 anonim válasza:
Én ezt a kettőt használom: adblock, adblockplus.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a kettő,az adblock és az adblock plus van egyszerre fent,akkor ez igy jó? Nem lassitja a gépet vagy ilyesmi?
2014. máj. 6. 11:20
5/11 anonim válasza:
Nekem csak Adblock Plus van a Chrome-ban, de magyar, német, román, orosz külső szűrőkkel. Ha mégis megjelenik egy reklám, jobb egérgomb és beteszem a saját szűrők közé.
6/11 anonim válasza:
Gépet nem lassítja,illetve maga a böngésző kér több memóriát adblock által ha még nem tűnt volna fel,bár ha van memória a gépbe,akkor nem észrevehető tulajdonkép,de van akinek nagyon észrevehető...
7/11 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre,hogy az adblock plus kevesebbet blokkol,mint az adblock. Ez azt jelenti,hogy ha csak az adblockplus le fent,akkor az nem blokkolna mindent? Az egyiket letörlöm,ha úgy jobb,csak nemtom melyiket.
2014. máj. 6. 15:10
8/11 anonim válasza:
elég 1 ha megfelelően van beállítva
9/11 A kérdező kommentje:
Hogy kell beállitani? Én nem állitottam semmit rajtuk,mégis működnek,nincs 1 reklám se.
2014. máj. 7. 09:58
10/11 anonim válasza:
Az Adblock plus alapból megengedi a kevésbé bosszantó reklámokat, egy pipát kell kivenni a beállításoknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!