Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki kapott már ilyen...

Valaki kapott már ilyen leveleket? A levélben nincs semmi tartalom csak a tárgy címe elég szokatlan.

Figyelt kérdés
Nem nem ismerem azt aki küldte a levelet.

2016. jún. 9. 12:00
 1/7 A kérdező kommentje:

Itt a kimentett kép

[link]

2016. jún. 9. 12:01
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ez sima spam. Mások szerint volt tartalom, olyasmi, hogy "te g..i pista megb...tad a feleségem", vagy hasonló.
2016. jún. 9. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Érdekes.

már 6 éve, hogy én is kaptam egy emailt.

A feladó a férjem egyik ismerőse volt,egy férfi,akit 1x láttam.Tárgyként a férjem keresztneve szerepelt,egy szó.

Rákattintottam, hogy mit akarhat tőlem szinte ismeretlenül.valamiért rossz érzés fogott el,mit akarhat a férjemről közölni....

De a levél Üres volt,nem állt benne semmi.

Ráírtam mi van,nem válaszolt,kinyomoztam a telószámát, azt mondta, ő nem írt .

Aztán nagy nehezen kiderült, hogy az élettársa találkozgatott a férjemmel.

Máig se tudom, valóban ő írta az üres emailt, vagy a nő.

meg hogy véletlen e az ilyen, hogy szöveg nélkül küldik el, vagy szándékos.

Bocs, ha offolok kicsit, de erre tudtok valami magyarázatot?(most magát a sztorit hagyjuk, jó?)

2016. jún. 9. 12:31
 4/7 Hominida ***** válasza:

Ha a levelező programban vagy felületen van olyan lehetőség, amellyel a levél forráskódja nézhető meg, veszélytelenül, akkor az ilyesmit úgy nézd meg először. Ha csak megnyitod, akkor elméletileg megvan a lehetősége annak, hogy ezzel kártevőt teszel fel magadhoz, vagy adatokat küldesz vissza magadról.

Egyébként pedig ha egy ilyen levél több címre is érkezik egyszerre, akkor tuti spam, már mehet is a kukába.

És is kapok ilyeneket.

2016. jún. 9. 14:53
 5/7 Hominida ***** válasza:
Ja, és ha meg van nyitva a betekintő funkció, akkor ha törlésre jelölöd ki a levelet, akkor is megnézed a tartalmát. Be kell állítani, hogy csak külön utasításra, vagy egy dupla kattintásra nyissa meg.
2016. jún. 9. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
vírus szagú, én futtatnék egy vírusirtót és egy malware keresőt
2016. jún. 9. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem orosz k*k (.ru) küldik angolul az ajánlataikat, láttam a fotódat a Twitteren (nem vagyok fent) és de cuki, olcsó vagyok stb. Egy: lány vagyok, kettő: honnan a fenéből lophatták az email-címemet, három: szerencsére nagyon jó a Gmail-es spamszűrés.
2016. jún. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!