Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3: Miért lép ki egyből a...

Sims 3: Miért lép ki egyből a játékból, hogyha rákattintok egy egyedi tartalomra/tárgyak/? Hogyan lehet feltelepíteni a poseplayert? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám, hogy, mikor feltelepítettem a az egyedi tartalmakat, akkor a hajakkal, ruhákkal semmi baj nincs, de miközben játszom, és rámegyek egy egyedi tartalomra, pl. egy ágy v. asztal v. akármi, egyből kilép a játékból.

Régen ugyanezek a tartalmak jók voltak, csak miután új laptopot kaptam és feltelepítettem rá, már nem működnek.

Mit lehet tenni? Töröljem ezeket a tárgyakat? Vagy töröljem le játékot, és telepítem újra, és tegyem vissza a tartalmakat? (sok van)

Csak annyit, hogy mit lehetne tenni, hogy játékban tudjak használni egyedi tárgyakat? Mert akárhonnan töltöm le, mindig kilép ezek miatt.

Előre is köszönöm!

Még egy dolog: a poseplayert nem tudom feltelepíteni rá, ebben tudtok segíteni?

2013. júl. 9. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Rakd újra az egész játékot és ajánlom hogy az eredeti sims 3 oldalról tölts le cuccokat(már ha eredeti a játékod).
2013. júl. 9. 17:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom, csak frissítenem kellett a legújabb a verzióra a játékot! :) Már működik és minden oké. Azért köszönöm a választ! (és egyébként eredeti a játékom)
2013. júl. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!