Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltört e-mail, "bankszámla"...

Feltört e-mail, "bankszámla" és jogtalan felhasználás?

Figyelt kérdés

Kb. egy hétig nem voltam net közelben és ma egy üzenetet kaptam e-mailben amiben ez a "számla" állt (én húztam ki utólag az adatokat):

[link]

Három nappal ez előtt kapta egy olyan üzenetet, hogy új eszközről jelentkeztek be az e-mail címembe (Chrome böngésző).

A helység is megvan adva és én hírből nem jártam ott még életemben sose...

Ami még fontosabb, hogy a bankszámlámon számlamozgás nem történt.

Milyen adatok szükségesek a "Paysafecard"on történő fizetéshez?

vagy mi lehet ez az egész?

Nagyon megköszönném ha segítenétek!

#e-mail #csalás #Paysafecard #jogtalan felhasználás
2016. jún. 7. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen valaki tévesen a te e-mailedet adta meg? Paysafecard kb. egy univerzális vásárlási utalvány, megveszed boltban, aztán levásárolhatod online.
2016. jún. 7. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A helységnevet felejtsd el, nem pontos. Bejelentkeztél Chrome-ban a Google által megadott időben? Ha nem, válts jelszót.

A Riot Games szupportjának pedig írj. Ott van a tranzakció azonosító, írd le nekik, hogy ezt kaptad, de nem kérted, korrigálják, amit kell.

2016. jún. 7. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:

A jelszó váltás volt az első dolgom.

Értem, akkor írok is a supportnak.

Köszönöm a segítséget!

2016. jún. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!