Miért lett ilyen lassú a Windows 7em? A CPU felhasználás 100%os, közben a feladatkezelő a folyamatokra 00-t mond. (bővebben lent)
Az utóbbi pár hétben lett ilyen.. Avasttal és SUPERAntiSpíware-rel már átvizsgáltam a gépet, semmit sem találtak. Arra is gondoltam, h az avast lassít ennyire, de kikapcsoltam, és nem lett sokkal gyorsabb.. A Mozilla és a Chrome nagyon gyakran nem válaszol (ez kb minden programra igaz). Plusz elég gyakran írnak ki ilyen üzeneteket:
"Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését.
Parancsfájl: resource:///components/nsPlacesExpiration.js:616"
(van, h más parancsfájllal van baj)
Amelyik folyamatról nem tudom, hogy mi lehet (hátha az egyikkel van gond), azok ezek: persistence Module (igfxpers.exe), hkcmd Module (hkcmd.exe), igfxTray Module (igfxtray.exe), winlogon.exe, csrss.exe.
Nagyon hálás lennék a segítségért, remélem, hogy op.rendszer újratelepítésén kívül van más megoldás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!