Legjobb virus irtó?
Avast. Ingyenes. Gyors. Magyarnyelvű (is). Egyszerű.
AVG Anti-Virus Free Edition
Editors' rating:
5.0 stars
User rating:
4.0 stars
276,963,854
total downloads
2,049,432
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus
Editors' rating:
4.5 stars
User rating:
3.5 stars
89,624,284
total downloads
1,347,682
Avast Free Antivirus
Editors' rating:
5.0 stars
User rating:
4.5 stars <<<<<<<<<
83,341,222
total downloads
968,742
Nincs és soha nem is lesz olyan hogy legjobb. Aki előttem írta hogy ez meg az a legjobb, az sem hiszi sokáig azt. Pl ha egy Popureb.E nevű trójai beb*ssza magát a master boot recordba, akkor a Kasperszar meg a többi annyi lesz a kártevőnek, mint halottnak a csók. Olvassatok kicsit több BiztonsagPortal.hu-t!
Nekem avast! 6 Free Antivirusom van, nem hiszem azt hogy a legjobb mert ez sem az. Régóta csendben van a háttérben, ingyenes, állandó védelemmel, auto-frissítéssel. És most én is azt írom mint előttem sokan, hogy egy vírust se engedett át, ez tényleg így van.
Utolsó előtti: biztosan így van, ha hamis licenszkódot használsz, pl. "www.huu.com NOD123" oldalról és hasonló miaufiau stb. KINAI szerverekről leszedve. Az ESET-NOD fizetős, ha nincs pénzed, használj ingyenest, pl. AVG, Avira, Avast, Spyware Terminator stb.
Ja egyébként egy linkben szereplő "durva" szóra ugrott a moderátor, a te hozzászólásodra miért nem?!
Norton Internet security és Kaspersky Internet Security 2011
Nortonnal az a baj, hogy nem kérdez egyből törli a fájlt, ami lehet hogy kell még... Kaspersky mergkédezi mindig hogy mit csináljon:)
egyik haveromnak atom jó gépe van pár hónapos (csak netezik és játszik rajta, semmit nem pakol fel) avast 5 volt neki, mondta hogy nagyon lassú, oké elmenten hozzá nézem, 10 percig nem engedett a vírus belépni sehova pedig avast ment és ki írta, hogy minden rendben O_O"" hát neméppen
1,5 óra alatt sikerült leszedni avastot a szar vírus miatt amit nem ismert fel (dicséri mindenki azt a fos avast-ot közbe meg sz@rt se ér) feltoltuk kaspersky internet security 2011-et simán, (ugye védi a fájljait és telepítési folyamatát, stb. átnézettem vele a egész gépet, mi addig kimentünk a medencébe:)
kb fél óra múlva megnéztem hol tart, pontosan 32 magas besorolású vírust talált (avast meg semmit) számoltuk, 28 másodperc alatt kiirtott mindent aztán újraindult az egész win 7
mikor beindult, MINDEN olyan gyors volt, ahogy annak lennie kell:)))))
na, így vegyé' avast-ot
ja és avast 3x annyiba kerül és SEMMIT nem ér abban a hitben vagy hogy védi a géped, de semmit sem csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!