Melyik a mostani legjobb vírus irtó?
Én, ha vennék, akkor tuti Kaspersky-t.
De egyébként nem lehet tudni, melyik a legjobb.
Még az Avira heurisztikája és adatbázis alapján történő felismerése kiváló állítólag, és tesztek szerint. De az ingyenes nagyon le van korlátozva.
Jajj már megint ez a tipikus "melyikalegjobbvírusírtó story". Legjobb vírusirtó nincs!! :D
Mindegyik enged be sajna vírusokat. Mindegyiknek jeleskedik valamiben(heurisztika,tűzfal,levelezésvédelem, és még hosszan sorolhatnám).
Tény hogy a leghíresebb talán a NoD32, de ez még nem garancia a sikerre. Véleményem szerint COMODO. Ez vírusírtó,tűzfal, meg még 1-2 dolog együtt. Nagyon agresszívan viselkedik, jó választás szerintem. Nem aztmondom hogy tökéletes, de megéri kipróbálni. :)
Kaspersky.
Főleg, ha nem vagy síkhülye. Ha értelmesen megfelelsz a kérdéseknek, minden fennakad rajta, aminek fenn kell. Én már 4 éve használom jó pár gépen, és még sohasem okozott csalódást. Minden védelmi program közül ez bizonyult számomra a legjobbnak. Nem engedett át kártevőt, jelzi a gyanús dolgokat is, teljes rendszerfelügyelettel van ellátva (a géped pontosan azt csinálja, amit megengedsz neki), sokrétű a védelme, és nem zabálja az erőforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!