Facebook profilt fel tud törni valaki? (saját fiók, ezt igazolni is tudom)
Okmányokkal és a facebook által közölt adatokkal (miszerint régebben az én email-címemen volt a fiók, illetve tudom a régi jelszót) is tudom, és szeretném is igazolni, hogy én vagyok a jogos tulajdonos.
Az új email-címet nem tudom, ezért a facebook jelszó helyreállítási űrlapjának nem vettem hasznát.
Aki segít, meghívom egy sörre, akárhol is legyen az országban!:D
Az ilyenhez nem feltétlen kell feltörni (amúgy sem a fiókot törik fel, hanem téged és/vagy a gépedet). Ezt próbáltad már?
Nem tudom miket fog kérni, de szerintem simán visszaszerezhető a ténylegesen saját fiók. Igen, akkor is, ha az emailcímet megváltoztatták (a facebook valószinűleg több ellopott accounttal találkozott már, mint te, sokmindenre fel lehetnek készülve). Olyankokat kérhet, mint például személyi scannelve-fotózva, ismerősök segítsége, telefonszám, de más módszerek is lehetnek.
köszi ezeket a köröket már ezer éve lefutottam
az a baj, hogy csak űrlapon lehet felvenni a kapcsolatot, és ahol a személyit kellett küldeni, ott azt az automata email-t kaptam válaszként, hogy az email cím amit megadtam kontaktként nem a profilhoz tartozik
erre írtam egy válaszüzenetet próba-szerencse alapon, és csodák csodájára reagáltak:
"A(z) [email cím] címről írsz, de ez az e-mail cím vagy telefonszám, amelyről írsz, nincs az általad említett Facebook-fiókhoz kapcsolva.
Ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a kérésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot közvetlenül arról az e-mail címről, amelyikkel a fiókodba be szoktál lépni.
A válaszodnak tartalmaznia kell az alábbi információkat:
1. A tárgysorban szerepeljen a belépéshez használt e-mail címed.
2. Szerepeljen benne a teljes korábbi levelezésünk, hogy lássuk eredeti kérésedet.
3. Add meg a felhasználónevedet (ha már regisztráltál felhasználónevet), hogy könnyebben megtaláljuk a fiókodat.
Ha megkapjuk ezeket az információkat, további lépésekkel tudunk segíteni."
most nézem, hogy apró betűvel van ennél az űrlapnál egy megjegyzés, ami még nem volt ott amikor próbálkoztam:
"Alternatively, you can email datarequests@support.facebook.com."
na ezt megpróbálom, aztán majd ide leírom, hogy mi lett belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!