Avast! 4.8 Lehet, hogy tévesen riaszt?
Miután sikerült kiírtanom egy win32:Trojan-gent ami négy fájt fertőzött meg, közvetlenül utánna win32: Malware-gent talált nem is egyszer, ráadásul a memóriába is bejutott. Lefuttattam alapos keresésben a vírusírtót (8 órán keresztül), de csak egy fertőzött fájlt jelzett. Azt hittem minden rendben, de akárhányszor az avast! parancsikonjára kattintok a memóriát leellenőrizve mindig talál egy fertőzött fájlt. :( Az első az Mhx.exe volt. Jelenleg a trz fájlokban jelez férget. [link]
Mit tegyek?
Júj, az Avast! Megvolt nekem, semmit nem csinált, pedig volt vírusom, tudtam róla!
Letöltöttem a 2010-es Kaspersky Anti-Virus programot, ami nagyon szépen leszedte :-)
Így írd be a gugliba: Kaspersky Antivirus 2010
Az Avast!-ot töröld, nagyon sz*r!
Utolsónak
Az avast a legjobb ingyenes vírusirtó.
Amúgy a kérdésre a válasz:
Ha megnézed a fájlokat láthatod hogy tmp ( TEMP) fájlokról van szó.Azaz ideiglenes.Töltsd le a CCleaner programot (ingyenes) és futtass egy tisztítást.
Elfog tűnni minden ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!