Müller Peti kérdése:
Hp Compaq nx 6125 laptopom nemrég vettem, használni tudom, de sajnos administrator jelszavas a bios. Tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan lehetne kiütni belőle?
Figyelt kérdés
Hp Compaq nx 6125 laptopom nemrég vettem, használni tudom, de sajnos administrator jelszavas a bios. Tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan lehetne kiütni belőle, resetelni a jelszavat? Program, vagy valami mester jelszó kellene, mert a bios elem kivétel meg cmos felejtés nem hoz erdményt sajnos.2016. máj. 14. 16:48
11/18 A kérdező kommentje:
gyerekek ez sehogy sem sikerül.szétkaptam ,bár fedlapot nem kellett levenni mert épp csak ,de hozzá lehet férni az elemhez felülről.nos végigcsináltam.táp akksi minden ki.szétkap ,elem ki.várok.administrator password jelenik meg.majd szintén elem ki kb 30 perc elem vissza bekapcs így is.csak az idő meg a dátum nullázódik.már minden féle képpen megpróbáltam de még mindíg jelszavat kér a bios bejutásba...
2016. máj. 16. 09:06
12/18 A kérdező kommentje:
sajna ez a mester jelszó sem működik.Hirens vajon menne? és azt mégis hogyan csináljam?
2016. máj. 16. 09:07
13/18 A kérdező kommentje:
ja.Hirenset kiírtam de jaja.ugye biosba nem tudok bemenni ,akkor hogyan bootoljam a lemezt???
2016. máj. 16. 10:22
14/18 coopper válasza:
Szia.
Ha elő tudod hozni a boot menüt (ahol ki lehet választani, hogy miről bootoljon a gép) akkor nagy valószinűség szerint menne.
De, irtám a DEBUG módszert próbáld meg (gondolom nem kerestél rá):
1. Inditsd be a gépet.
2. Indits el egy parancssort (keresés/guttatás : cmd)
3. A paranccsorba ird be : debug
4. A bejövő debug programba ird be a következőket (o = kis ó betü mint output):
o 70 2E
o 71 FF
majd ird be :quit
Kilép a debug programból, inditsd újra a rendszert.
Sok sikert.
üdv.
15/18 Alex Fly válasza:
Próbáld meg a kis- és nagybetűk kombinációival. Ezt a jelszót használtuk, amikor csináltuk ezeket a gépeket...szóval működnie kellene (sajnos a pontos szintaktikára és a többi passwordre már nem emléxem).
16/18 A kérdező kommentje:
DEbugot elkezdtem ,erre nem akar nullát írni sehogy sem...
2016. máj. 16. 14:26
17/18 coopper válasza:
Ha másképp nem megy a nulla : ALT + 048
18/18 A kérdező kommentje:
nos ezt a debugot megpróbáltam ,de így sem hajlandó cs-ről bootolni.kezdek lassacskán csüggedni...
2016. máj. 16. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!