Hogy tudom vissza állítani win10-en, hogy tudjak programokat telepíteni?
Figyelt kérdés
Frissítettem és másnap mikor bekapcsoltam a gépet jelszót kért a belépéshez. Szerencsére tudtam mivel felhasználói fiókom volt már és az is volt a jelszóm. de már 1 éve win 10-et használok és ilyen problémám még nem volt. Szóval a gondom próbálgattam állítgatni de nem sikerült. Neten találtam valamit netplwiz ezt meg is csináltam ahogy irták pipát ki vetem akkor kérte hogy adjak meg jelszót na nem adtam meg és ki léptem és újra indítottam a gépet. Azóta bármilyen programot akarok telepíteni vagy törölni vagy bizonyos programot elindítani akkor elő ugrik egy kis ablak és kéri a rendszergazdai jelszót amit sehogy sem tudok meg adni mert nem jön elő semmilyen jelszó kérő.#állyítás
2016. máj. 13. 22:07
1/1 anonim válasza:
Trustedinstaller, szuper rendszergazdai fiók. Én már Win7-nél letiltottam, szórakozzon a nénikéjével Redmond! Nézd meg, hátha van ezekben megoldás.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=trustedinsta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!