Keylogger jellegű programokat úgy is képes valaki a gépemre telepíteni, ha nincs közvetlen hozzáférése hozzá?
Előre is elnézést kérek, nem vagyok járatos a témában, ezért szeretnék itt segítséget kérni.
A keyloggert csak úgy lehet a gépre csempészni, ha valaki közvetlenül az adott eszközre telepíti fel? Vagy közvetlen hozzáférés nélkül, pl. egy emailben/csevegésben küldött fájlra kattintást követően is elkezdheti valaki megfigyelni a tevékenységemet?
Tudom, hogy a program lényege a láthatatlanság, de van valami jele annak, hogy ilyesmi van a gépemen? Milyen vírusírtóval lehet kiszúrni?
Nem kell semmit kattintgatni emailozni elég ha megvan az ip címed a tettesnek.Vagy ha win 10 használsz abban gyárilag benne van.Vagy ha kényes témákban keresgélsz a neten és az elemző progik gyanúsnak vélnek.
Ha állami megrendelésű a progi pl:NSA,CIA nem mutatja ki vírus irtó .
Te nem vagy magadnál, komolyan mondom.
Jelenteni fognak trágárságért, ne félj csak!
Értelmes választ adni tudni kell, nem trollkodni!
#1 Ha win10 ben lenne is keylogger, akkor a többi windowsba is lenne. Hidd el, a microsoft nem csak a tizesekről gyűjt adatot :D Jelen állapotában tényleg eléggé újszülött a 10, de ez a win7nél is volt így egyszer :D
on: Csak úgy nem. Ahhoz tudni kell az ip-t. A spam emailekbe sokszor van vírus, bár pl. én az utóbbi időkben kevesebb spamet kapok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!