Hogyan tartsak rendet dokumentumaim között?
Van 1 terrás külső merevlemezmeghajtóm, rendelkezésre áll itthon két számítógép és egyszerűen már el vagyok veszve, hogyan tároljam a családi fényképeket, és egyb fontos mappákat, eddig mindig kiírtam dvd-re őket, de azt hallottam a dvd-k is kb. 5 évig örzik meg a tárolási képessgüket, utána olvashatatlanok lesznek.
Ti hogyan oldjátok meg a tárolást, esetleg úgy, hogy jelszóval vannak levédve a mappák, tehát csak jelszó ellenében lehet megtekinteni őket?!
Mit tanácsoltok, hova rendezzem és hogyan a mappáat, mert kb. már 3 helyen vannak meg ugyanazok az adatok, és ez több száz gb-ot jelent, tehát már összeszavaró ez a helyzet.
Sokszor történt olyan, hogy adatokat veszítettem rendszer újratelepítéskor, és ezért mindenhova elmentem őket.
és mit jelent a biztonsági másolat? milyen elven működik?
Engem már a particiók is zavarnak, hogy nem a c-re hanem a d meghajtóba kell menteni az adatokat... mert a programok ugye automatikusan a c-re mentik és nekem egyenként át kell vinni azt a d-re. Van total commanderem, szóval ez megoldható, de időigényes... ráadásul a család csak annyit vesz észre, hogy már megint a gép előtt ülsz... pedig ha tudnák, hgoy mennyi rendezkedni való van ezen a *** gépen is. Néha úgy érzem kész rendetlenség van a mappákban.
Huh, remélem ki tudjátok bogózni, hogy mit szeretnék kérdezni.... :D
Nagyon köszönöm segítségeteket!
Dropbox,4shred.
Feltöltöd és ott marad ;)
Rendezd őket téma vagy dátum szerint, ami jobban jellemző...
Például alapból a meghajtón: Képek, Zene, Video, Iratok mappa.
Képeken belül bonthatod például dátumokra, vagy eseményekre. Események alatt értem hogy szülinapok, névnapok, sulis dolgok, kirándulások, nyaralások, ünnepek, egyéb alkalmak...
Nem kell minden egyes képet átnevezni, a mappájukat bőven elég, és rengeteg időt spórolsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!