Yessearch megtámadta a gépemet, tudnátok valami jó vírusirtót irni?
Sya! Kontrák Attila Vagyok. Előre mondom , hogy hülye vagyok a sztechez! Az alább felsorolt Programok Win 7 alatt nekem fent vannak és szinte mind, talál valamit és vannak amik rendet tesznek. De szerintem mind remek INGYÉ vannak!!!
Wndows Defender / Alapból fent van Win.7-en ha fent van, akkor lehet mély keresést ahogy beállítod /
Baidu Antivirus,/ csak akkor kiabál ha baj van ,és beépül a böngészőbe nekem a GoogleChrome jött be vagy a Comodo Dragon ez is kiválló mert ellenőrzi a DNS-eket keresés közben/
360 Total Security,/ kiváló és figyel, ha baj van figyelmeztet és lekapja a rosszindulatut /
AMIR-Antivirus,
BotRevolt Free antivir,
adwcleaner,
IObit Malware Fighter,/ csak akkor kiabál ha baj van ! és ha van frissítés azt jelzi felugróval és letölthető amit kér is /
Vipre !!! / ez nincs fent a gépemen!! de volt már véső megoldás!!! és azt hiszem van online keresés is !! Leszedte a makacs ferőzéseket!! /
A felsoroltak vírus, malware, Trójai és egyéb kártékony irtók és figyelők!! Ezekből van ami autómatikussan írt, vagy jelez !!
Alább felsoroltak + kiválló rendszer javítók, optimalizálók, töredezettség mentesítők,eltávolítók, pld a makacs progikat maradék hátrahagyása nélkül és véglegessen törli, ill feloldja, hogy véglegessen törölhetőek legyenek!!!
Advanced Sysem Care 9 / Vírust is nézi /
PrivaZer / beépül jobb klikkbe és nyom nélkül töröl, amit kijelölsz jobb lenyomásával hosszabban /
Wise Care 365, / Tudsz vele visszaállítást + rendszer mentést végezni ha letakarítottad a gépet és jobb klickbe beteszi a fileok megsemmisítése ami kiváló segítség a makacs dolgoknál /
Sand Boxie / a böngészőt ebből futtathatod és nem töltle mindent csak ha akarod így megakadályozza hogy átirányitsanak /
Terra Copy / nagy fileok gyors másolása /
Toolwiz Care / takarító és sokat tud akár titkosít,ment, stb, stb, Magyar /
Baidu Cleaner / Ez is szépen takarít /
CCleaner
Auslogics Registry cleanaer / Töredezettség mntesíti a regisztrációs adatbázist, ha beállítod autómatikusan megcsinálja , de kézi indításnál mentesít+ optimalizál!! /
Wise Registry Cleaner / Ez is/
Clean Registri- 1 Click / Ez is /
Auslogics Disk Defrag / Töredezettség mentesítő / Magyar és sokat tud /
Privacy Eraser / sokat tud Magyar /
IObitUnlocker / a makacs progikat floldja és törli Magyar /
Uninstall Programs / lehet a törlést kényszeríteni Magyar /
IObit Uninstaller / Sokat tud maradvány töredékeket is leszedi Magyar és lehet a törlést kényszeríteni /
geek / Amit ebben kijelölsz beállíthatod hogy kényszeritett törlés a műveleteknél , ez sem hagy maradványokat /
Glary Utilities / Ez is sokat tud sokra be lehet állítani de van 1 - cklick rajta ha azt akarod, hogy autmatán csináljon mindent/
Itt Mindent Megkapsz!!
És még annyit, hogy nem értek hozzá csak ezt tapasztaltam, Mielőtt a tudorok legyilkolnak!! mert neten ez szokássá vált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!