Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » IP-címből mit deríthet rólam ki?

IP-címből mit deríthet rólam ki?

Figyelt kérdés

youtuboztamés láttam hogy egy ember teljes műsorokat és filmeket töltöget fel és írtam neki, hogy ez illegális amit csinál erre rámszállt és mondta mit érdekel téged haggyá lógva meg ilyenek erre mondtam ezt nem hagyom annyiba és mondtam mit szólnál ha a te zsebedből lopkodnák ki a pénzt,erre mondta hogy megvan az ip címem és azzal az adataim...tényleg youtubon keresztül megszerezte az ip-m?

És ha igen milyen adatokat szerezhetett meg? Olvasgattam és annyit láttam max a tartózkodási helyemet meg a nevemet tudhatja meg.Van más is amit esetleg megtudhat?

2016. márc. 28. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Meg tudhatja melyik szolgáltatótól van az internet előfizetésed, és esetleg azt, hogy melyik településen élsz.
2016. márc. 28. 11:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Háh most nézem hogy félelmében törölte a kommentjeimet :D

Persze jöhetnek válaszok a kérdésre mert a kommenten törlése nembiztos hogy azt jelenti hogy végleg békénhagyott

2016. márc. 28. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Másik kérdésre rátérve: youtubeon keresztül nem lehet hozzájutni más ember IP címéhez.
2016. márc. 28. 11:19
 4/6 csigusz27 ***** válasza:

"Háh most nézem hogy félelmében törölte a kommentjeimet :D "

Azért gondolom te se vagy olyan nyugodt hogyha kiírtál ilyen kérdést.

De hogy a kérdésedhez is hozzászóljak, kíváncsi lennék,hogy a Windowsod és egyéb programjaid eredetiek e.

2016. márc. 28. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
ha tudja is az IP címed,azért az adataidat nem fogja a szolgáltató akárkinek kiadni.
2016. márc. 28. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
#4-Es igen eredeti mind a windows om (10-et használok) illetve minden program rajta...azokat használom amik eleve a géphez adtak, felvoltak telepítve, újonnan vettem, tehát igen mindenem eredeti nem túl sok minden van a gépemen de azok egytől-eggyig eredetiek
2016. márc. 28. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!