Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen prioritás lenne a...

Milyen prioritás lenne a legoptimálisabb a processzoromnak?

Figyelt kérdés

Letöltöttem ezt a programot aminek a neve : Ashampoo Core Tuner 2 és találtam benne egy olyan opciót hogy Szabályok. És ezen belül van 3 db exe fájl. Meg is nevezem mind hármat. 1. C:/Windows/system32/searchindexer.exe

2. C:/Windows/system32/searchfilterhost.exe

3. C:/Windows/system32/searchprotocolhost.exe

És ezeknek a Prioritása Alacsonyabban van megadva. Lehet valós idő,nagy,magasabb,normál,alacsonyabb,alacsony ezek közül lehet választani. Nekem az alacsonyabb van beállítva. Ez nem tudom mennyire optimális. Egy 4 magos CPU-m van. ( Intel Core 2 Quad Q8400 )

2016. márc. 13. 20:47
 1/3 Trevor. ***** válasza:
Szerintem ez csak a program erőforrásaira utal és mivel ez egy háttérben futó folyamat, nem igényel nagy prioritást. Mellesleg nekem az a tapasztalatom, hogy a valós idejűtől könnyen kifagy a gép.
2016. márc. 13. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is szórakoztam ezzel a programmal régebben, de nagyon gyorsan instabillá lehet tenni vele a gépet.

Én a helyedben törölném, tudja a windows, hogy mit csinál

2016. márc. 13. 21:52
 3/3 Szirty ***** válasza:
100%

"tudja a windows, hogy mit csinál"

...sajnos "mi" nem mindig tudjuk mit csinál a windows. :(

2016. márc. 14. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!