Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tíltsam le a tróját...

Hogy tíltsam le a tróját android 4.4.2 ről?

Figyelt kérdés

Van egy android 4.4.2 telefonom amire felraktam a cm security vírus irtót talált egy vírust. Az nem tudta hogy milyen vírus ez. Aztán leszedtem a 360 securityt az rájött hogy trója.

Annak az hogy is nevezzem... appnak az a neve hogy com.android.systemui. Azt írta hogy tiltasm le de nem merem. Egy kicsit utána néztem a 360 securityban és azt írja hogy a romban van a kártevő.

Ez egy beépített app és nem tudom hogy töröljem le a vírust.

(Nemvolt mostsincs nem is lessz rootolva)

#Android #Trója #títsam
2016. márc. 6. 10:41
 1/1 anonim válasza:

Sok ilyen kérdésben megírták kommentelők, hogy sem Windows telefonra, sem Androidra nem írnak kártevő programokat, vírusokat, Trójait!

Lehet, hogy vakriasztás!

Milyen telefonod van és észleltél-e gyanús viselkedést telefonodon?

Alkalmazásokat a Google Play áruházról szedted le?

És mielőtt lezsedted volna, olvastad a hozzá tartozó kommenteket, értékeléseket?

Én csak Maximálisan pozitívan értékelt alkalmazásokat szedek le telefonomra és tabletemre (SONY Xperia E4 és HUAWEI MediaPad T1 8.0 PRO).

2016. márc. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!