Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tiltsam le az alkalmazáso...

Hogy tiltsam le az alkalmazásokat? (ANDROID)

Figyelt kérdés

Vettem egy Androidos telot. Most van ilyenem elsönek.

Nos a gond az hogy elöfizus vagyok. És folyamatosan szedi a pénzt le ha fent bekapcsolva hagyom ezt a net izét. De viszont ha kikapcsolom akkor nemtudok az ingyenes facebookra se meg sehova fellépni. Azaz azt akarom hogy ne vegyen le pénzt ha nem lépek fel én sehova. Lécci segítsetek :S

2011. máj. 11. 12:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Marketről telepítsd az APN On/Off Widget alkalmazást. Tedd ki valamelyik panelre, és ezzel ki tudod kapcsolni a netezést. Amikor piros az ikonja, akkor ki van kapcsolva, ha mégis kell, akkor bekapcsolod és zöld lesz.
2011. máj. 11. 12:43
 2/19 A kérdező kommentje:
de ha kikapcsolom és felakarok menni ingyenes iwiw vagy facebookra akkor ugye nem kell visszakapcsolni???
2011. máj. 11. 12:56
 3/19 A kérdező kommentje:
na felléptem a marketre és leszedte róla az összes pénzem :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
2011. máj. 11. 13:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, a market letöltésnek számít, de csak 1x kell megcsinálni, utána nincsenek meglepetések.
2011. máj. 11. 13:22
 5/19 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lett volna olyan csomagot választani amiben van adatforgalom.

Ha meg használni akarod az ingyen facebookot akkor meg kapcsolgatni kell. Viszont van a Droid Wall nevű alkalmazás. Rootolni kell a telefont, de le tudod tiltani az alkalmazásokat egyenként a netről (akár még wifiről is de az már hülyeség lenne). Itt a böngésző kivételével mindent letiltasz a netről. Ennek az lesz az eredménye, hogy a böngészőn kívül egyik alkalmazás se fog a nethez hozzáférni. Így menni fog az ingyen face anélkül, hogy letiltanád a teljes nethozzáférést a telón és kapcsolgatni kelljen az apn on/off widgettel.

2011. máj. 11. 14:14
 6/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:14

Nemvágom hogy van ez :S nem vesztek garanciát a rootolással?

Nem nagyon vagyok otthon ebben ne nézz hülyének.

Ha tudsz bövebben akkor segíts már nekem. :)

2011. máj. 11. 19:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Igen garanciavesztős, de visszaállítható szóval mégse.

Csak azt nem értem hogy akkor meg minek vannak ilyen alkalmazások Marketen.

2011. máj. 11. 20:06
 8/19 A kérdező kommentje:
és ha megcsinálom a rootolást és tönkremegy és nemtudom visszaállítani akkor szívás nem?? azaz hogy beviszem ugy a tmobileba akkor megtudják ezt nem???
2011. máj. 11. 20:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen. Mondjuk nem sűrűn szokott előfordulni, hogy megnézzék milyen módosításokat csináltak otthon a telefon vagy ha meg is nézik nem mindig érdekli őket és megcsinálják garanciába.
2011. máj. 11. 20:40
 10/19 A kérdező kommentje:
akkor a rootolással semmit nem vesztek szerinted ugy is megcsinálnák garanciába és nem érdekelné öket???
2011. máj. 11. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!