Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tiltsam le az alkalmazáso...

Hogy tiltsam le az alkalmazásokat? (ANDROID)

Figyelt kérdés

Vettem egy Androidos telot. Most van ilyenem elsönek.

Nos a gond az hogy elöfizus vagyok. És folyamatosan szedi a pénzt le ha fent bekapcsolva hagyom ezt a net izét. De viszont ha kikapcsolom akkor nemtudok az ingyenes facebookra se meg sehova fellépni. Azaz azt akarom hogy ne vegyen le pénzt ha nem lépek fel én sehova. Lécci segítsetek :S

2011. máj. 11. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az azért túlzás, hogy úgyse fogja érdekelni őket. De hát 50% az esély, hogy megcsinálják. Vagy igen vagy nem.
2011. máj. 11. 20:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Más módszerrel sehogy se megoldható ez hogy ne netezzen magának csak rootolással? :S Mert kapcsolgatás közbe is szedi le azért szépen a pénzt :S
2011. máj. 11. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint olyan progi nincs másik ami ugyanazt csinálná mint a droidwall csak nem kell hozzá root.
2011. máj. 11. 21:12
 14/19 A kérdező kommentje:
áh akkor nem tudom mi tévö legyek :(
2011. máj. 11. 21:23
 15/19 A kérdező kommentje:
És te rootoltál már tapasztalatbol mondod?
2011. máj. 11. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Sőt romot is cseréltem már a telómon. Azonkívül nem egy Sony Ericssonon cseréltem szoftvert, tettem fel rájuk vkp-t, menüt, flash menüt és függetlenítettem is.
2011. máj. 11. 21:54
 17/19 A kérdező kommentje:
És minden tökéletes semmi gond nincs a telefonokkal??? :)
2011. máj. 11. 22:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Nincs. Mindegyik működik 2-3 kivétellel de azokat haverom leamortizálta (festékes vödör, pár méter zuhanás a betonra meg ilyenek szóval semmi olyasmi ami a módosítások miatt történt volna)
2011. máj. 11. 22:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Segíthetnél nekem rootolni ha van kedved meg persze idöd. Nem vagyok nagyon otthon az ANDROiD-ban. Szal rámférne néhány tanács, tipp. SZal segítség. :) Ha segítesz dobj már privi üzit!
2011. máj. 11. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!