Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehetne ezt a problémát...

Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?

Figyelt kérdés

Folyton egy hibaüzenetet kapok, általában 2-3-at spamol egymás után. Itt egy kép a hibaüzenetről:

[link]

Olvastam, hogy valószínűleg vírus. Ezért folyton futtattam malvarebytes anti malwaret meg advanced system caret de semmi...Kicsivel a hibaüzenetek megjelenése után az asztal aljára kiírta nekem fehérrel, hogy a windows ezen példánya nem eredeti, pedig az... Valaki legyen szíves segítsen! Köszönöm!

2016. márc. 3. 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
*
2016. márc. 3. 12:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerezz be valódit. Windows7 OEM valódi 30 ezerért már kapható.
2016. márc. 3. 12:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocs, jött a főnök, most folytatom. Megveszed a Windows7-et, telepíted, aztán frissited Windows10-re, elfogadja.
2016. márc. 3. 12:49
 4/11 A kérdező kommentje:
De mondtam, hogy valódi, eredeti. Nem az a baj, hanem a hibaüzenet amit folyton kapok, elvileg vírus, amit a vírusírtóm nem talál. Hogyan lehetne azt a problémát megoldani. Windows 10-re meg eleve nem akarok frissíteni.
2016. márc. 3. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
újra telepíteni a windowst !az anti malware azért annyira nem védi meg a gépedet. ez a vírus már bele törölt a rendszerbe kicsit .
2016. márc. 3. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
csak újra telepítést!
2016. márc. 4. 12:46
 7/11 A kérdező kommentje:
És nincs olyan vírusírtó ami legalább a vírust megöli...?
2016. márc. 4. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
mit nem értesz rajta hogy már nem stabil a rendszeR?
2016. márc. 4. 15:46
 9/11 anonim ***** válasza:
2016. márc. 4. 18:39
 10/11 axonbite ***** válasza:
töltsd le az (AdwCleaner) nevű vírusirtót futtasd majd cleaner gomb ekkor újraindul a gép. alkalom szerűen kell indítani tehát nem figyeli a gépet.
2016. márc. 4. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!