Milyen virusirtot rakjak Windows 10-re ami nem okoz problemat?
Azzal nem kinlodom.Es fizetos is,magazinos kod csak Antivirusahoz van,de nehezebb hozzaferni ahoz.
Vasarolni nem tervezek ilyesmit.
Ott a beépített Defender, hozzá felteszed a Malwarebytes Anti-Exploitot és időnként lefuttatod kézzel ugyaninnen az Anti-Malware-t.
Más problémamentes ingyenes lehetőség nemigen van, az összes többi állandó felugró ablakokkal fog cseszegetni, hogy vegyél már meg, vagy tedd már fel a többi hulladék termékünket.
Vedelmi programrol volt nem egy hulladek Defenderol :))
Reklamot Avastnal tapasztaltam anno,illetve AVG-nel lattam programon belul mas gepen.
Kb 6-7 program került szóba. Mindegyikkel van problémád.
Imádom az ilyen kérdezőket.
Avast,KIS,Defender.
Avastot írtam nem kell ajánlani.
KIS-el nincs bajom csak fizetős..
Defendert meg egyértelmű,hogy manapság egy józan ember nem használja hisz annyira gyenge,sok fals riasztás és mindeközben sok kártevőt nem ismer fel.. 90%os hatékonyságot meg remélem nem arra írta egyik válaszoló,mert akkor nagyon le van maradva!
Ennyi volt.
Bírom az ilyen válaszolót kedves utolsó.
Kösz a válaszokat!
Szóval az összes valamire való vírusírtóról konkrét véleményed van, hogy miért nem.
Aha , értem !
Így aztán könnyű választ adni. De a kérdésedben kifejthetted volna, hogy "légyszi egyiket se ajánljátok, mert úgy is belekötök" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!