Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen virusirtot rakjak...

Milyen virusirtot rakjak Windows 10-re ami nem okoz problemat?

Figyelt kérdés
Avastot akartam feldobni megnezni de utana nezve (foruman elso sorba) lattni soknak az miatt nem mukodik a elsosorba start menu meg egyeb problemak vannak vele.
2015. szept. 3. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
KIS 2016
2015. szept. 3. 22:55
 2/14 A kérdező kommentje:

Azzal nem kinlodom.Es fizetos is,magazinos kod csak Antivirusahoz van,de nehezebb hozzaferni ahoz.

Vasarolni nem tervezek ilyesmit.

2015. szept. 3. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Ott a beépített Defender, hozzá felteszed a Malwarebytes Anti-Exploitot és időnként lefuttatod kézzel ugyaninnen az Anti-Malware-t.

Más problémamentes ingyenes lehetőség nemigen van, az összes többi állandó felugró ablakokkal fog cseszegetni, hogy vegyél már meg, vagy tedd már fel a többi hulladék termékünket.

2015. szept. 4. 00:20
 4/14 anonim ***** válasza:
2015. szept. 4. 00:56
 5/14 A kérdező kommentje:

Vedelmi programrol volt nem egy hulladek Defenderol :))

Reklamot Avastnal tapasztaltam anno,illetve AVG-nel lattam programon belul mas gepen.

2015. szept. 4. 00:56
 6/14 anonim ***** válasza:
90% feletti a hatékonysága annak is, némelyik fizetős program alig teljesíti túl. User errort amúgy sem védi ki egyik sem.
2015. szept. 4. 01:22
 7/14 belapus ***** válasza:

CAV vagy CIS.

[link]

2015. szept. 4. 06:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Kb 6-7 program került szóba. Mindegyikkel van problémád.

Imádom az ilyen kérdezőket.

2015. szept. 4. 06:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Avast,KIS,Defender.

Avastot írtam nem kell ajánlani.

KIS-el nincs bajom csak fizetős..

Defendert meg egyértelmű,hogy manapság egy józan ember nem használja hisz annyira gyenge,sok fals riasztás és mindeközben sok kártevőt nem ismer fel.. 90%os hatékonyságot meg remélem nem arra írta egyik válaszoló,mert akkor nagyon le van maradva!

Ennyi volt.

Bírom az ilyen válaszolót kedves utolsó.

Kösz a válaszokat!

2015. szept. 4. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Szóval az összes valamire való vírusírtóról konkrét véleményed van, hogy miért nem.

Aha , értem !

Így aztán könnyű választ adni. De a kérdésedben kifejthetted volna, hogy "légyszi egyiket se ajánljátok, mert úgy is belekötök" !

2015. szept. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!