Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tudnak valaki ajánlani nekem...

Tudnak valaki ajánlani nekem egy jó/elfogadható vírusírtót WIndows 10 re?

Figyelt kérdés
Avg-t használtam de nem vagyok vele megelégedve. Valaki egy tudna mondani egy jobbat? Meg egy indokot, hogy miért jobb?

2015. aug. 31. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Én egy olyan indokra lennék kiváncsi, amikor valaki részletesen kifejti, hogy "ez" miért jobb "annál". Meg hogy miért nincs vele megelégedve. :) Mind egy kaptafára megy, csak a megjelenésük más.

Én nem használok efféléket, mégis egész jól megvagyok évek óta.

2015. aug. 31. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
ne tölts le semmit ismeretlen oldalról, kapcsold be a fájlkiterjesztéseket, és akkor nem nagyon kell vírusirtó
2015. aug. 31. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Eset Smart Security8 újságkóddal. A legjobb, a gépet se lassitja.
2015. aug. 31. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
2015. aug. 31. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Eset?

Vagy 10 éve használtam utoljára, akkor is bundáskenyér volt, milyen jó, gyors, szép meg lassú, és ráadásul a kávét is ágyba viszi reggelente...

Én is kuponkóddal használtam minimum félévig, volt pár oldal,(képmegosztó) amit gondolt egyet és blokkolt..

Meg volt pár vírus amit bekapott, és nem is tudott róla...vagy ha tudott leírtani már nem volt képes...

Nem sokba nézem ezt a "vírusírtónak" csúfolt kémszoftvert!

Jó védelem alapja, egy AVAST free, esetleg, Panda, Illetve egy biztonságos böngésző, firefox, de ink Chrome, és hozzá való adblock!

10-re meg ne mis muszáj külön vírusírtó mert a defender már integrálva van, és szintén egy elég megbízható védelem.

Én így használom a gépem, évek óta, és már azt sem tudom, mi az a í vírus...

2015. szept. 1. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt még 2000 körül meg lehetett tenni, hogy nem kell virusirtó, úgyse lesz semmi baj.

De ma 2015 van! És rengeteg a ransonware,

a zsaroló és mindent zároló vírus, a botnet hálózat és ezernyi más kártevő, amelyektől csak újratelepítéssel lehet megszabadulni. Ami lehet jó annak, aki ezt szereti és csak játszani akar, de munkaeszközként használt gépen ilyet nem kockáztathat senki! Ami az ESET-et illeti, ez már régen nem "Nod32", hanem korszerű és stabil teljes körű védelem. Hs mégis valami biztonsági résen át bejut valami (egy ilyen esetre emlékszem), akkor azt a kártevőt azonnal bezárja és letiltja a netet. Csak a bezárt kártevővel együtt törölhető le. De ebben az esetben is a felhasználó hanyagsága okozhatta, nem írta be a havi újságkódot időben. Valódi licenszkód nélkül egyszerűen nem működik a tűzfala, se a webvédelem! És ezt sem lehet mondani, hogy 1 évre 12 ezer ft olyan nagyon sok lenne. Egy jó hétvégi buli sokkal többe kerül. Ráadásul kedvezmények is vannak, 6000 ft diáknak például.

2015. szept. 1. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Kaspersky Antivirus 2016. Ez már kompatibilis a Win 10-zel és a KAV 2015 kulcsával tudod aktiválni. Igaz, hogy még csak angol nyelvű, de így is simán megéri azt a 4000 Forintot.
2015. szept. 1. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Kaspersky a gyengébb gépeket fogja, nem is kicsit.
2015. szept. 2. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...én nem vettem észre semmilyen lassulást.

Kérdezőnek: olvass teszteket!

2015. szept. 2. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!